毛毛好'痴'人~

就算過年0既時候成班陌生人0黎拜年佢都唔驚,個個'痴'0下~

平時除0左周圍飄移同跳高跳低就係'痴'著我同豬爸爸~

又勁鍾意0係我地個身又爬又跳~成隻狗仔咁~

八掛0下你地0既兔兔'痴'人嗎?
單選投票, 共有 96 人參與投票
20.83% (20)
41.67% (40)
8.33% (8)
29.17% (28)
您所在的用戶組沒有投票權限
ping.tat 2009-2-10 03:54:33 PM
痴兔爸,唔多痴我~有野食就會痴住你,
拿到食物,立即走人,
不過,有時會要人摸下頭仔
momopig 2009-2-11 01:04:14 PM
原帖由 ping.tat 於 2009-2-10 03:54 PM 發表
痴兔爸,唔多痴我~有野食就會痴住你,
拿到食物,立即走人,
不過,有時會要人摸下頭仔

毛毛都係,邊個有0野食就痴邊個...
Miyako)) 2009-7-30 01:31:56 AM
要野食就痴囉~~唔係既就...
小糖^^ 2009-7-30 09:13:14 AM
★smile:D 2009-7-30 08:00:54 PM
矇矇冇咁痴;惡d -__-
siu黃比較痴人;斯文d-v-
choi_ching 2009-7-30 08:11:46 PM
我果兩隻都唔係點痴人
sergey927 2009-7-31 08:16:27 PM
原帖由 Miyako 於 2009-7-30 01:31 AM 發表
要野食就痴囉~~唔係既就...

哈哈~~我都係咁~~~
好鬼死獨立
kwaikwai 2009-7-31 11:21:34 PM
以前冇咁痴....
近呢2年痴到咩咁.....成日圍住我地對腳....
有時唔小心都會踏親佢手仔~~ #^41^#
Dylan 2012-3-26 06:00:01 PM
去完街返屋佢就痴住我半夜朝早又想我摸摸佢我座起梳發同食飯佢會走黍我腳下 high 我
Shirley_Chan 2012-10-30 01:31:07 AM
我戈兩隻都好痴我架,可能係我負責喂佢地,見到我=見到野食掛
Bube 2012-10-30 09:29:46 AM
BB -  勁痴  (兔爸去廁所既時候  佢都會企響門口等佢出黎........
仔仔 - 痴痴地  (想同我玩既時候........
fluffy 2012-10-30 09:52:26 AM
4.  唔好搞佢
bflat 2012-11-2 02:36:23 AM 來自手機
一個痴一個唔痴,都唔知投票邊個好!?
b flat唔痴人,但有時叫佢就走埋嚟,伸手又比我掃,有時就叫都唔啋。
多多就成隻狗咁,十分要人錫,痴人,愛撒嬌。
sakura_rabbit 2012-12-5 06:27:51 PM
包括我已病逝的母兔, 現在有兩隻公兔, 都好痴人, 只要有人回家或是從房間出來,
3個衰豬都會跟住係腳邊, 真係勁可愛
Hitan 2014-12-21 10:45:07 AM
勁痴人!兼且超級需要人地將注意力放係佢身上!
平日只要我地夜晚十點都唔開始陪佢,佢就會勁掘地制造噪音,直至你肯行去坐喺佢隔離陪佢先唔掘
夜晚我地瞓覺佢就會瞓喺隔離,又或者瞓喺我地頭頂

快速發帖