毛毛好'痴'人~

就算過年0既時候成班陌生人0黎拜年佢都唔驚,個個'痴'0下~

平時除0左周圍飄移同跳高跳低就係'痴'著我同豬爸爸~

又勁鍾意0係我地個身又爬又跳~成隻狗仔咁~

八掛0下你地0既兔兔'痴'人嗎?
單選投票, 共有 96 人參與投票
20.83% (20)
41.67% (40)
8.33% (8)
29.17% (28)
您所在的用戶組沒有投票權限
otistou 2009-2-4 01:40:09 PM
我果隻一行埋去..佢就走=3=...可能次次放佢出黎果時..都係我捉返佢入去..佢驚左我=口=
cordero 2009-2-4 01:43:44 PM
勁痴.....呢排太忙唔得閒成日陪佢玩,佢有D唔開心/.\
佢見人就痴....連有人黎拜年,人地個BB同佢玩佢都好開心
有時放佢出黎,佢都會跟住,舔你隻腳,要你陪佢
唔小心好容易會踩到佢GA

痴人既兔兔特別可愛...
所以無論其他人點話珍珍黑炆炆醜怪(最過分係我學生竟然話佢似豬\_/)
我都覺得家中的兔兔最可愛

光之天使)) 2009-2-4 01:48:47 PM
total都幾痴人~~
有時我換衫化妝準備出門,係屋企行黎行去~
佢就跟住我行黎行去~~
如果我自己係房玩電腦,total有時就走入黎之後係牆邊攤底~
以為佢好舒服唔會郁~我出一出去廁所,佢又會即刻跑出黎係廁所門口等我~

不過..白天佢眼訓,就唔會理人咁多~話知你係門口叫佢出黎玩~
佢最多係望下你,之後又繼續訓囉~
otistou 2009-2-4 01:53:27 PM
原帖由 光之天使 於 2009-2-4 01:48 PM 發表
total都幾痴人~~
有時我換衫化妝準備出門,係屋企行黎行去~
佢就跟住我行黎行去~~
如果我自己係房玩電腦,total有時就走入黎之後係牆邊攤底~
以為佢好舒服唔會郁~我出一出去廁所,佢又會即刻跑出黎係廁所門口等我~
...

你地果d咁好ge=3=
我果隻真係好似話''唔好搞我...我自己玩''咁= =
cordero 2009-2-4 01:56:44 PM
原帖由 otistou 於 2009-2-4 01:53 PM 發表

你地果d咁好ge=3=
我果隻真係好似話''唔好搞我...我自己玩''咁= =

每隻兔兔既性格都唔同,你兔兔識得自得其樂
珍珍雖然痴人,但你唔理佢佢會發脾氣GA
otistou 2009-2-4 02:05:48 PM
原帖由 cordero 於 2009-2-4 01:56 PM 發表

每隻兔兔既性格都唔同,你兔兔識得自得其樂
珍珍雖然痴人,但你唔理佢佢會發脾氣GA

咁我果隻咁耐都未試過咕我咬我...=]幾嬲都唔會..
不過佢嬲果時隻眼會好突..好恐怖=口=
cordero 2009-2-4 02:18:01 PM
原帖由 otistou 於 2009-2-4 02:05 PM 發表

咁我果隻咁耐都未試過咕我咬我...=]幾嬲都唔會..
不過佢嬲果時隻眼會好突..好恐怖=口=

唔咬人唔發嬲咪好LOR...
同珍珍梳毛次次大都大搏鬥...又咕又DUM地
最近換毛梳得多...仲咬人TIM AR
otistou 2009-2-4 02:23:49 PM
原帖由 cordero 於 2009-2-4 02:18 PM 發表

唔咬人唔發嬲咪好LOR...
同珍珍梳毛次次大都大搏鬥...又咕又DUM地
最近換毛梳得多...仲咬人TIM AR

哈...咁有冇突眼呀=口=
kkyan01 2009-2-4 02:24:13 PM
雪糕好痴人嫁, 有得抱抱就仲好添 !
芭啡就一時時啦, 鍾意咪痴下你囉 ~
大富翁 2009-2-4 02:25:30 PM
caca 都係痴人咖!
但係佢好似係人都痴咁!只要你摸佢,佢都會搵你
但係caca 次次俾人摸時,如果唔係我同細妹佢一定會文哂人地全身先!俾人摸!
otistou 2009-2-4 02:48:48 PM
我都想我果隻跟住我呀==
cordero 2009-2-4 02:49:30 PM
原帖由 kkyan01 於 2009-2-4 02:24 PM 發表
雪糕好痴人嫁, 有得抱抱就仲好添 !
芭啡就一時時啦, 鍾意咪痴下你囉 ~

可以抱咁好>///<
我都好想抱下雪糕....佢好可愛呀....一定好好攬
BB囡 2009-2-4 03:16:13 PM
BB囡係近日先開始痴我地嫁
我地都好開心
成日同我地跑..好得意
Vinkivan 2009-2-4 04:48:28 PM
我三隻都唔"痴"人呀~ 永遠都係自得其樂咖~!!

上個星期我屋企人過嚟探我住咗十日, 佢哋唔知係咪唔慣突然有咁多人喺屋企, 成日呢埋喺間屋仔度唔出嚟囉~!!

快速發帖