新兔加入啦#^64^#
靚女艇仔XXDD
原名submarine
早前8月係兔協領養架
超大食....恐怖=__=""
超好身材=__=""
而我就係讀緊中三ge小朋友啦XDD
我諗冇乜人同我一樣讀緊書...有冇呀?=__="
一開始我都冇諗過養艇仔架
後來覺得佢真係好乖
就帶左返屋企啦XDD
點知..真面目啦~_~
過度活躍兼唔聽話=.=
兔媽唔易做呀#^57^#
冇教過佢就識去廁所係抵讚ge!!
佢雖然唔聽我話,但非常地出奇地奇怪地無奈地
聽我朋友ge話=__=抱得佢好耐架
下面抱住佢個位就係我朋友啦~_~
個籠本來用木糠<--後來知道唔得就改用舊布啦XD
艇仔而家好舒服咁訓緊啦XDD

以後多多指教#^54^#

cordero 2009-2-7 08:20:47 PM
等左咁耐~第一個黎支持#^27^#
兔兔大食先健康(尤其草草)
珍珍一個月ko 9lbs草,都好大食

sheepman 2009-2-7 08:25:26 PM
原帖由 cordero 於 2009-2-7 08:20 PM 發表
等左咁耐~第一個黎支持#^27^#
兔兔大食先健康(尤其草草)
珍珍一個月ko 9lbs草,都好大食

哈哈
珍珍懶唔懶架~_~
我個隻叫肥兔架啦XDD
都好懶下
除非心情過度興奮先會進入過度活躍狀態XDD
cordero 2009-2-7 08:27:15 PM
珍珍唔懶...好貪玩....好鍾意同人玩
你唔同佢玩佢就會曳曳
不過佢唔係肥兔...佢黎果陣得1.83kg
而家慢慢肥返d....但都唔算肥兔...
不過佢有條大頸圈....俾人錯覺好肥#^13^#
sheepman 2009-2-7 08:31:49 PM
原帖由 cordero 於 2009-2-7 08:27 PM 發表
珍珍唔懶...好貪玩....好鍾意同人玩
你唔同佢玩佢就會曳曳
不過佢唔係肥兔...佢黎果陣得1.83kg
而家慢慢肥返d....但都唔算肥兔...
不過佢有條大頸圈....俾人錯覺好肥#^13^#

艇仔都有條大頸圈呀XDD
冬天ge話
可以拎黎保暖#^64^#
佢本來訓著左=__=
論壇個d聲嘈醒左佢XDD
珍珍係咪好痴人架呢XD
係就好
我隻肥兔有野食先痴我架咋=.="
大富翁 2009-2-7 08:38:54 PM
艇仔係咪家兔啊!!
真係好大隻呀!!!!而且艇仔好似痴人!!!
我都係讀跟書啦.
sheepman 2009-2-7 08:40:43 PM
原帖由 大富翁 於 2009-2-7 08:38 PM 發表
艇仔係咪家兔啊!!
真係好大隻呀!!!!而且艇仔好似痴人!!!
我都係讀跟書啦.

艇仔係啡白色ge大大大家兔#^5_002^#
佢唔痴我架=__="
淨係痴我朋友架咋XDD
同道中人呀XD
你讀緊中學??
cordero 2009-2-7 08:41:51 PM
珍珍非常痴人架...所以全家上上下下都錫晒佢
今年佢仲逗到利是tim ar~可以幫補下草錢,嘻嘻#^13^#
佢條頸圈一年四季都有~不過大細有分別
sheepman 2009-2-7 08:44:14 PM
原帖由 cordero 於 2009-2-7 08:41 PM 發表
珍珍非常痴人架...所以全家上上下下都錫晒佢
今年佢仲逗到利是tim ar~可以幫補下草錢,嘻嘻#^13^#
佢條頸圈一年四季都有~不過大細有分別

珍珍睇黎好受人歡迎XDD
艇仔都痴人..除左我= ="
唔知點解#^57^#
哈哈,有利是都係因為佢得意啦XDD抵錫ge
佢條頸圈有分別架??
我冇留意呀XDD
只知艇仔頸圈真係好大=.="
wesky 2009-2-7 08:45:26 PM
大字型趴係地好攪笑  哈哈
睇黎佢都好鍾意你地咁喎 :038:
sheepman 2009-2-7 08:50:07 PM
原帖由 wesky 於 2009-2-7 08:45 PM 發表
大字型趴係地好攪笑  哈哈
睇黎佢都好鍾意你地咁喎 :038:

哈哈
佢係想入籠避開我抱佢=__=
點知跌低左XDD
就順勢趴係地啦XDD
佢鐘意我d朋友咋=.=""
佢唔痴我架XD
elyse)) 2009-2-7 08:50:18 PM
中三..:026: 同我細妹一樣牙...
不過你好似原全同我細妹相反..haha
我ge兔兔一行上佢個身,佢就鬼殺咁嘈"aiya aiya好癢"
佢d女巫笑聲原全係嚇死人與兔

haha...我鐘意艇仔條大頸圈...
好想摸下佢條頸圈xd:031:
光之天使)) 2009-2-7 09:05:58 PM
艇仔好大隻呀~~
條頸好厚肉~~好似個貴婦咁呀~
尤尤 2009-2-7 09:06:17 PM
我都係讀緊書啦.....
我中4.....
兔媽真係唔易做...#^21^#
我仲係2隻兔兔的兔媽.........#^47^#
加上我牙媽唔會比多d 錢我......#^19^#
so兔媽真係唔易做.....
  仔女真幸福....#^27^#
sheepman 2009-2-7 09:08:14 PM
原帖由 elyse 於 2009-2-7 08:50 PM 發表
中三..:026: 同我細妹一樣牙...
不過你好似原全同我細妹相反..haha
我ge兔兔一行上佢個身,佢就鬼殺咁嘈"aiya aiya好癢"
佢d女巫笑聲原全係嚇死人與兔

haha...我鐘意艇仔條大頸圈...
好想摸下佢條頸圈xd:031:

哈哈
佢好鐘意俾人摸架=.=
呢個係佢ge癖好xddd
下次有聚會我實帶佢出黎ge XD
我家姐都好驚架..=.=
又係一行上佢身就wi wa鬼叫= =
艇仔都冇理到佢繼續抓佢XD

快速發帖