珍珍岩岩換緊夏天毛,但新換出黎d毛好暗啞咁....
佢都無乜食唔同既野丫...係換左草....
點解會咁架?
hh0 2009-2-11 11:11:01 AM
換毛次次D色都有唔同, 時深時淺
真係唔知同食物有無關係wor
呢方面無留意到tim~
cordero 2009-2-11 11:11:54 AM
佢d毛色係唔同左...呢個唔係問題....
問題係無晒光澤....啞色晒
hh0 2009-2-11 11:23:22 AM
由咩草轉左咩草呢 ?
珊迪小姐 2009-2-11 11:52:40 AM
我都覺得Charcoal d毛毛暗啞左
同埋淺色左...應該係有助散熱吧...
cordero 2009-2-11 01:14:10 PM
珍珍深色左...有一半變左黑色#^54^#
但無左D令既光澤...
唔通真係食OXBOW糧既問題?
定係營養唔夠呢

tiffany2003hk 2009-2-11 03:10:33 PM
原帖由 cordero 於 2009-2-11 01:14 PM 發表
珍珍深色左...有一半變左黑色#^54^#
但無左D令既光澤...
唔通真係食OXBOW糧既問題?
定係營養唔夠呢

你試下俾佢食oxbow新出既有機兔糧
我試左啦,佢好鍾意食,不過貴左d
debbie1222 2009-2-11 05:36:45 PM
我d兔毛色淺左,但冇啞色
cordero 2009-2-11 09:59:24 PM
兔協個姐姐今日打電話俾我,話毛突然啞色可能係個肝有事
所以如果換完毛都仲係啞色的話就要去驗血睇下個肝有無事
hh0 2009-2-12 12:56:53 AM
原來關個肝事, 希望珍珍換完毛無事啦
cordero 2009-2-12 01:19:54 AM
望就咁望la^^
我都會俾多d補肝既草草珍珍食ga la
hamster1013 2009-2-12 10:35:40 AM
原帖由 cordero 於 12/2/2009 01:19 發表
望就咁望la^^
我都會俾多d補肝既草草珍珍食ga la

有咩草係補肝架?
cordero 2009-2-12 10:02:14 PM
我知道既有蒲公英同百里香...但蒲公英高鈣...我諗我餵下佢食d百里香la

快速發帖