試玩下, 好神奇架...
http://blog5.fc2.com/y/yonehan/file/psychic.html

example:
你選11, 即係 1+1=2, 再用11-2=8, 揾番8既符號公仔,,,,記住佢,
再按水晶球就會出現番8既符號公仔喇
logon 2009-2-11 03:26:03 PM
哈 我五至六年前玩過真係嚇左一驚
而家知道左佢既原理就覺得無咩野
#^49^#
珊迪小姐 2009-2-11 03:47:50 PM
第一次玩~ haha 幾得意丫! #^72^#
ping.tat 2009-2-11 07:12:03 PM
第一次玩覺得好神奇,真係我選個圖#^39^#
但第二,三,四次就唔中#^34^#
small_tra 2009-2-11 07:17:33 PM
原帖由 ping.tat 於 11-2-2009 07:12 PM 發表

我都係丫~~!!haha~
光之天使)) 2009-2-11 09:57:42 PM
真係好神奇wor~
點解既!?!?!?!?!?
helen_laam 2009-2-11 10:46:00 PM
原帖由 ping.tat 於 2009-2-11 07:12 PM 發表

我o岩o岩相反喎~~
第一次唔仲~~
之後次次都中~~
bvbarry 2009-2-12 05:30:03 PM
係一定中架,唔中原因只有係計錯數(同埋一定要選10-99間的數字)
至於點解一定中?
比個少少提示大家
你真係有機會開到100個圖案?
Vinkivan 2009-2-12 09:28:53 PM
其實無論點計都答案都一定係九嘅倍數, 程式已經set咗逢九嘅倍數都係同一個圖案, 所以, 每次都一定會中~

我列咗10-30嘅式俾大家睇下~~
選擇10 (1+0=1) (10-1=9) <-- 答案係九嘅倍數
選擇11 (1+1=2) (11-2=9) <-- 答案係九嘅倍數
選擇12 (1+2=3) (12-3=9) <-- 答案係九嘅倍數
選擇13 (1+3=4) (13-4=9) <-- 答案係九嘅倍數
選擇14 (1+4=5) (14-5=9) <-- 答案係九嘅倍數
選擇15 (1+5=6) (15-6=9) <-- 答案係九嘅倍數
選擇16 (1+6=7) (16-7=9) <-- 答案係九嘅倍數
選擇17 (1+7=8) (17-8=9) <-- 答案係九嘅倍數
選擇18 (1+8=9) (18-9=9) <-- 答案係九嘅倍數
選擇19 (1+9=10) (19-10=9) <-- 答案係九嘅倍數
選擇20 (2+0=2) (20-2=18) <-- 答案係九嘅倍數
選擇21 (2+1=3) (21-3=18) <-- 答案係九嘅倍數
選擇22 (2+2=4) (22-4=18) <-- 答案係九嘅倍數
選擇23 (2+3=5) (23-5=18) <-- 答案係九嘅倍數
選擇24 (2+4=6) (24-6=18) <-- 答案係九嘅倍數
選擇25 (2+5=7) (25-7=18) <-- 答案係九嘅倍數
選擇26 (2+6=8) (26-8=18) <-- 答案係九嘅倍數
選擇27 (2+7=9) (27-9=18) <-- 答案係九嘅倍數
選擇28 (2+8=10) (28-10=18) <-- 答案係九嘅倍數
選擇29 (2+9=11) (29-11=18) <-- 答案係九嘅倍數
選擇30 (3+0=3) (30-3=27) <-- 答案係九嘅倍數
鑰匙 2009-2-12 11:30:42 PM
原帖由 波子 於 2009-2-12 09:28 PM 發表
其實無論點計都答案都一定係九嘅倍數, 程式已經set咗逢九嘅倍數都係同一個圖案, 所以, 每次都一定會中~

我列咗10-30嘅式俾大家睇下~~
選擇10 (1+0=1) (10-1=9)  

勁wor, 咁快俾你爆左出黎,
不過知道原理無咁好玩ar!!
肥波 2009-2-14 02:16:06 AM
唔知點解我揀23
但係佢出左30= =

快速發帖