我隻mui就超唔好老脾...
試過換左糧唔0岩食...每隔幾秒就dum一次!dum足幾mins...:026:

唔比人抱就固之然!
帶佢去剪甲同埋餵佢食藥..會咕人..又好大聲用鼻噴氣!:026:

你地的兔兔又有幾惡?:034:
neutraly 2009-2-12 11:58:24 AM
原帖由 barbarafok 於 2009-2-12 11:50 AM 發表
畢仔都好惡, 不過我仲惡過佢,
以前佢唔知咩事發皮四亂痀尿,
我閙佢佢當我唱歌, 不過依家我閙佢,
佢會樹起隻耳仔聽下我係米閙佢,
我話"係呀, 我閙緊你呀"咁佢就會好可憐咁宿埋一舊,
...

哈哈~~我都覺佢地識聽人語氣!好似狗仔咁...:070:
扮下可憐就比佢奸計得呈喇!!^^
neutraly 2009-2-12 11:59:15 AM
原帖由 elyse 於 2009-2-12 11:54 AM 發表
我都覺佢地一住耐,就愈黎愈惡...
有時見佢絹左去d隙,未出黎,好心睇下佢...
都比佢衝出黎咬我....
而家最怕日日要幫佢搽藥,都比佢發脾氣。:024:

嘩~咁惡...裝下都咬??:065:
珊迪小姐 2009-2-12 11:59:25 AM
.....甘就唯有怪自己鍾意左一只臭脾氣既兔啦~~
不過佢點惡都好 我都係會甘鍚佢既!! haha
我媽成日話,我都惡得多了,
而家終於比兔兔惡番自己 有報應!! #^14^#
neutraly 2009-2-12 12:03:43 PM
原帖由 珊迪小姐 於 2009-2-12 11:59 AM 發表
.....甘就唯有怪自己鍾意左一只臭脾氣既兔啦~~
不過佢點惡都好 我都係會甘鍚佢既!! haha
我媽成日話,我都惡得多了,
而家終於比兔兔惡番自己 有報應!! #^14^#

一物治一物...:031:
珊迪小姐 2009-2-12 12:04:39 PM
原帖由 neutraly 於 2009-2-12 11:56 AM 發表

我男朋友個隻相反...係屋企好乖好純...
可以抱可以反轉...但前排帶佢去絕育...
D姑娘話佢係籠癲左咁喪跳...仲抓損醫生!:067:

甘都算好呀!都叫係屋企會乖!
好過我兔手指咬出不咬入,吾知係咪我姑姐養開狗既關係,
上次來我屋企,charcoal好乖甘比我姑姐抱住成個鐘都無反抗!!!
激死我了!!平時我抱不到15分鐘佢就想走!! #^81^#
BarbaraFok 2009-2-12 12:08:01 PM
原帖由 neutraly 於 2009-2-12 11:58 AM 發表

哈哈~~我都覺佢地識聽人語氣!好似狗仔咁...:070:
扮下可憐就比佢奸計得呈喇!!^^

其實我赿黎赿覺得畢仔似隻狗多過似隻兔
因為佢好似真係識聽我講野咁
我好長氣咁, 日日同佢講痀尿要去廁所
依家我問佢係米要痀尿, 廁所向邊度
佢自己識得返去個籠裡面個廁所度痀
唔知係考合定係真係識聽囉
neutraly 2009-2-12 12:08:27 PM
原帖由 kkyan01 於 2009-2-12 11:53 AM 發表

我諗唔關事ga,
雪糕養左四年,
又冇咩越惡啊 ~

你隻兔兔好得意~耳仔毛都咁長!好似公仔呀!:032:
elvisli 2009-2-12 12:22:35 PM
mocha都好惡..呢排我拎糧出黎但唔叫佢食

佢聞到之後就會跳上黎dum地..好似怪緊我有野食做咩唔叫佢咁..

對其他兔都好不解溫柔...呢到好多兔友都知=.=
lingyan 2009-2-12 12:32:47 PM
MIFFY 仔就唔算惡,俾人抱、反轉,點搞佢都無問題,
但係就唔可以係佢面前清佢個籠,實咕你 ....

布甸都俾人抱、反轉,但係籠入面就係大小姐,
好多時候我玩緊電腦,都俾佢突然既DUM地嚇到我死 ...
成日 DUM地,係又DUM唔係又DUM ......
珊迪小姐 2009-2-12 12:37:04 PM
原帖由 elvisli 於 2009-2-12 12:22 PM 發表
mocha都好惡..呢排我拎糧出黎但唔叫佢食

佢聞到之後就會跳上黎dum地..好似怪緊我有野食做咩唔叫佢咁..

對其他兔都好不解溫柔...呢到好多兔友都知=.=

"有野食做咩唔叫佢"
<<haha好搞笑呀!好似人甘!#^5_002^#
ping.tat 2009-2-12 12:56:18 PM
我家COFFEE就惡
la排夜晚幫佢清個籠,一定咬我一啖
但係兔爸清佢個籠就好乖

唔知係唔係我好蝦d,但係我早上清佢個籠,就好少會咬我
真係奇怪#^41^#
BarbaraFok 2009-2-12 01:02:51 PM
原帖由 ping.tat 於 2009-2-12 12:56 PM 發表
我家COFFEE就惡
la排夜晚幫佢清個籠,一定咬我一啖
但係兔爸清佢個籠就好乖

唔知係唔係我好蝦d,但係我早上清佢個籠,就好少會咬我
真係奇怪#^41^#

咁你都唔明,coffee唔想你:040: 咁辛苦呀
要兔爸同佢清寵呀
hahaha...
neutraly 2009-2-12 01:23:14 PM
原來好多兔兔都係惡架...:032:
我以為..得我隻MUI係咁變態!!

*我都試過比MUI咬呀...個日朝早係籠頂伸手落去拎佢糧兜...
點知一個飛跳咁咬落我手腕~痛到入心入肺..事後仲赤赤痛..
係脈搏位足足4個牙洞...好似...一個"二"字咁...
D同事以為我玩割脈...:026: :026: :026:
momopig 2009-2-12 01:28:43 PM
毛毛勁痴人,佢0黎0左差唔多兩個月都未試過dum地同咕我地~

佢最'惡'個樣就係當佢食草時我地扯佢條草,佢會碌大眼仔好大力咁扯番條草轉頭,好似講'唔準搞!'咁#^37^#

毛毛性格都幾似狗仔,好識嗲我地,又鍾意跟著我地坐0係我地腳邊等我地同佢玩~

玩得太開心賴尿俾我地鬧0既時候會頭dupdup,好似講'我知錯'咁#^56^#
kkyan01 2009-2-12 01:39:22 PM
原帖由 neutraly 於 2009-2-12 12:08 PM 發表

你隻兔兔好得意~耳仔毛都咁長!好似公仔呀!:032:

相係雪糕, 乖豬嫁,
鍾意人抱抱囉, 反轉啊 咩都得啊 ,

芭啡就冇甘痴人, 鍾意痴雪糕 ~

快速發帖