我隻mui就超唔好老脾...
試過換左糧唔0岩食...每隔幾秒就dum一次!dum足幾mins...:026:

唔比人抱就固之然!
帶佢去剪甲同埋餵佢食藥..會咕人..又好大聲用鼻噴氣!:026:

你地的兔兔又有幾惡?:034:
cordero 2009-2-12 01:47:49 PM
珍珍唔惡,唔算大脾氣
不過都蝦我...
人人唔咬係咬我,因為淨係我同佢梳毛
抱親佢梳毛都dum地,
但其餘時候都痴人,爛玩
hamster1013 2009-2-12 02:17:42 PM
布甸都好惡架!
佢唔鍾意俾人反轉身, 一反轉身就會咕人, 出腳, 出口.....
係咁踢,俾佢踢中都好痛架!
仲有捉得佢大耐佢都會咕人同咬人......
所以幫佢剪甲同梳肚仔毛係非常辛苦o既事~
不過,我就未見過布甸dum地.
我都好同意, 佢係專欺負兔奴架!!!
上次帶佢去兔協俾姐姐梳毛同剪甲, 超級勁乖

布甸都唔多鍾意俾人抱,只可以抱一陣,
佢好鍾意人摸佢頭仔.

明月 2009-2-12 02:44:26 PM
豆腐花佢唔鐘意給人抱,但一話摸頭仔
果陣就好乖給人摸,最近就勁痴我細佬,
成日走上我細佬張床到玩,睇住我細佬訓教。
總括來說,豆腐花都唔惡。
lingyan 2009-2-12 03:16:08 PM
原帖由 kkyan01 於 12-2-2009 01:39 PM 發表

相係雪糕, 乖豬嫁,
鍾意人抱抱囉, 反轉啊 咩都得啊 ,

芭啡就冇甘痴人, 鍾意痴雪糕 ~

好掛住雪糕丫,真係好乖好好抱 ga ~~
雪糕黎俾姐姐抱下得唔得丫 ?! XD
vice0926 2009-2-12 03:28:52 PM
哈~我家hachi妹臭脾氣出左名lu
Vinkivan 2009-2-12 03:33:16 PM
睇完以上各兔友" 慎"自己嘅愛兔有幾惡後, 原來發覺自己成日覺得好惡嗰隻湯丸都唔算係惡女嚟, 不過, 佢就真係好鍾意咬人, 兔爸同佢一清籠梗係咬到兔爸發嬲(但兔爸都係最錫佢), 我同佢清籠嗰陣就一時時被咬, "咕"人同"dum"地, 暫時喺我三隻兔度都未曾發生過, 係波子最唔鍾意俾人梳毛, 次次都要抱到實一實唔俾佢走佬, 但佢都冇發痺氣嘅~~
otistou 2009-2-12 06:30:43 PM
我隻兔兔對我好好=-]
冇蝦過我=]
大富翁 2009-2-12 07:13:48 PM
之前CACA 病個時好惡咖..而且好僧食藥
所以次次一抱佢就想咬人
而且仲要係次次都會係我身上小解
但係依加唔會啦!!!就算病左,都唔會再好似之前咁
依加只會叫我摸佢,但間中都會DUM 下地,但唔多!
TaMMy 2009-2-12 07:26:34 PM
我臻臻佢唔止臭脾氣 , 仲有怪脾氣tim阿 = =
唔俾抱又唔俾剪甲都算啦 ,
隻衰仔經常趁我朝早喂佢果陣偷走wo ,點都要好似出''循''咁行哂全屋至罷休....
人地趕住搭車返學架ma#^56^#
佢平時都唔會咁ge , 都唔知係咪特登架#^81^#
Panda)) 2009-2-12 10:37:38 PM
我家lucky唔算惡~係勁百厭~!!
次次佢咬牆鬧佢都即刻衝走~~再黎個兔仔舞#^36^#
都唔知好嬲定好笑~!!
SHARON 2009-2-12 11:01:28 PM
小明都惡,得個樣乖(扮乖)
最憎人搞住佢!
搞佢屋企(籠)一定唔鐘意....又會咕人咬人推開人....:013:
出街/見陌生人..勁乖,又痴我^^但一返屋企即DUM地:037:
最鐘意打我個枕頭...(又掘又推又咬)好以有仇咁..:024:
連我個頭都掘埋....煩死>"<

快速發帖