[yahoo]1425711[/yahoo]

之前有人post過果張相..
我搵到段片..
真係好感動..
隻小樹熊真係好可憐..
睇到我喊.....:050:
光之天使)) 2009-2-12 11:52:19 PM
我都係yahoo用戶分享度睇到~~

放火果個比天收啦!!!!:004: :005: :007:
明明好靚既地方,一場火~人同動物都冇左屋企~
Vinkivan 2009-2-13 06:55:37 AM
隻樹熊好可愛呀~~ 不過, 可惜一場大火令到佢前路茫茫, 幸好佢俾消防員發現咗, 真係辛苦晒嗰邊嘅消防員, 佢哋唔單止能拯救生命佢哋仲好有愛心呀~~~

真係為消防員作出最高嘅致敬
elyse)) 2009-2-13 09:41:00 AM
我都有睇新聞個陣,有睇個段片.....
樹熊幾乎剩係食尤加利樹,唔多飲水。
因為尤加利樹有差唔多50%水..

佢個日飲成2支水牙,就可想到佢幾耐無食尤加利樹....:022:
珊迪小姐 2009-2-13 09:58:03 AM
只樹熊真係好口渴wo!!
好慘呀~~希望佢快d好番啦!!#^31^#
ping.tat 2009-2-13 11:27:37 AM
放火d人真係有痛~
d樹熊好慘~#^56^#
hamster1013 2009-2-13 11:48:30 AM
隻樹熊真係好慘, 好彩個消防員發現佢咋, 如果唔係真係唔敢想像......
希望隻樹熊女快d好返啦~
BB囡 2009-2-13 12:45:11 PM
佢個鼻鼻都燒傷左...好慘...
好彩佢而家冇事炸
個消防員好有愛心
好感動
波丸媽 2009-2-13 01:19:54 PM
總之就係慘啦.............唉
lingyan 2009-2-13 03:37:53 PM
樹熊本身唔駛飲水,但搞到飲水飲唔停 ...

唉,真係無人性 ga ....
glendy 2009-2-13 04:29:58 PM
真係慘呀~~

好彩個消防員比d水隻樹熊仔飲咋
cordero 2009-2-13 05:50:33 PM
多謝消防員叔叔~~#^56^#

快速發帖