今日帶咗大哥同二哥去彭褔公園玩, 佢地一去到就喪跑同喪玩, 勁開心!!
原本想帶埋絨絨妹去, 但係佢d疥癬仲未好返, 所以都係等佢好返先帶佢去!!

mim0510 2009-2-16 12:00:47 PM
彭福開返拿:020:
絨絨妹)) 2009-2-16 12:04:45 PM
原帖由 mim0510 於 2009-2-16 12:00 PM 發表
彭福開返拿:020:

1月17日正式從新開張:053:
glendy 2009-2-16 12:51:56 PM
14/2我都去左彭福呀, 不過o個日天色麻麻地,

仲有霧水又落左少少雨, 搞到狗狗隻仔濕晒呀
絨絨妹)) 2009-2-16 01:30:14 PM
原帖由 glendy 於 2009-2-16 12:51 PM 發表
14/2我都去左彭福呀, 不過o個日天色麻麻地,

仲有霧水又落左少少雨, 搞到狗狗隻仔濕晒呀

你戈日見唔見到隻比高周圍走,成日追人d狗狗呀?!

就係因為小朋友去完玩都要番屋企洗白白,
所以落雨都無所謂,不過落雨就唔會自己渣車去,會叫van。
一黎兔爸渣車技術超群,落雨既話實在.......
2黎兩個小朋友d濕泥踩晒上車,會有排搞,

下個星期我地又去喇:057:
cordero 2009-2-16 01:40:04 PM
下次等絨絨好返我地一齊去丫,
珍珍住沙田
絨絨妹)) 2009-2-16 01:47:42 PM
原帖由 cordero 於 2009-2-16 01:40 PM 發表
下次等絨絨好返我地一齊去丫,
珍珍住沙田

好呀,照而家絨絨既進度,
好大可能下個星期可以好番晒嫁喇,
而家佢都係仲有2隻手指仔未好番!
如無意外,應該係2月28日去:057:
glendy 2009-2-16 04:24:19 PM
我見唔到比高追狗狗, 可能我地成3:00幾先去到啦

次次去完都要返屋企沖涼...哈哈
狗狗都唔知會唔會怕左添呀.
如果下星期冇落雨, 我地都會去架.
你地通常幾點去到架?
絨絨妹)) 2009-2-17 01:36:24 PM
原帖由 glendy 於 2009-2-16 04:24 PM 發表
我見唔到比高追狗狗, 可能我地成3:00幾先去到啦

次次去完都要返屋企沖涼...哈哈
狗狗都唔知會唔會怕左添呀.
如果下星期冇落雨, 我地都會去架.
你地通常幾點去到架?

無話幾點去嫁,如果約埋狗友去一定係下午。
如果自己去就通常早上去。
戈日我地都係2點去,玩到4點半到就走人喇!

快速發帖