今日帶咗大哥同二哥去彭褔公園玩, 佢地一去到就喪跑同喪玩, 勁開心!!
原本想帶埋絨絨妹去, 但係佢d疥癬仲未好返, 所以都係等佢好返先帶佢去!!

光之天使)) 2009-2-14 11:52:16 PM
嘩~~佢地好大隻呀~~
最尾果張好攪笑~~好似話"多謝收看"咁~哈哈~

似乎天氣都開始熱喇~(我今日都覺)
佢地都伸晒"俐"~~
otistou 2009-2-14 11:52:22 PM
我都好想養狗ga..可惜唔俾
cordero 2009-2-14 11:53:42 PM
原來彭福公園可以帶寵物,等我又帶珍珍去玩先
elyse)) 2009-2-14 11:56:16 PM
係LOR~我都係而家先知彭福公園可以帶寵物,
平時去黎去去都係沙田中央公園:026:
hh0 2009-2-15 12:18:00 AM
你地沙田友又多個地方玩啦
D相影得好靚呀
絨絨妹)) 2009-2-15 12:35:52 AM
彭褔公園係可以帶動物入去嫁, 只要果日唔係跑馬日, 就可以入場玩嫁,
裡面個草地好大, 所以好多人帶狗去玩嫁!! 致於帶兔仔入去要小心, 因為好多狗狗,
驚d狗狗會傷害到兔兔!!
大富翁 2009-2-15 02:43:34 AM
我超級爆中意狗啊!!但可惜我家人唔俾!!
ping.tat 2009-2-15 11:05:29 AM
D狗狗好可愛~
不過自家中狗狗走左後
就無打算再養狗狗了
otistou 2009-2-15 12:26:12 PM
原帖由 大富翁 於 2009-2-15 02:43 AM 發表
我超級爆中意狗啊!!但可惜我家人唔俾!!

我同你一樣/___\
絨絨妹)) 2009-2-15 04:04:17 PM
點解無人問,大哥系到做咩既:057: (第一張相)
otistou 2009-2-15 04:55:58 PM
原帖由 絨絨妹 於 2009-2-15 04:04 PM 發表
點解無人問,大哥系到做咩既:057: (第一張相)

你唔講都冇留意=v=..去小便???xd
絨絨妹)) 2009-2-15 05:38:47 PM
原帖由 otistou 於 2009-2-15 04:55 PM 發表

你唔講都冇留意=v=..去小便???xd

佢係度屙大便呀, 佢腳側邊舊啡色既野, 就係佢d便便呀!!
你睇下佢屙大便既姿勢有型!!:051:
kittyz 2009-2-15 10:54:34 PM
宜加彭福係咪一定要有用狗帶?
絨絨妹)) 2009-2-16 09:15:12 AM
原帖由 kittyz 於 2009-2-15 10:54 PM 發表
宜加彭福係咪一定要有用狗帶?

係呀,佢話要用囉,但如圖所見,我都無用嫁#^16^#
成個彭福都唔見有人有拖狗帶#^11^#

快速發帖