請大家比下意見, 這款散熱板OK嗎? 抑或用雲石板會好d?

(因為前2天天氣回暖, 怕佢中暑, 於是買左先)

光之天使)) 2009-3-22 05:02:56 PM
我都想知~
因為我有考慮過呢塊野~不過未買~~
好用話我知~
Step 2009-3-22 05:15:30 PM
我都有需要
我地係屋企先可以開冷氣俾佢...驚佢平時會熱癲
casey 2009-3-22 06:16:10 PM
我未買過lee款呀
應該都ok既
BarbaraFok 2009-3-22 07:36:17 PM
呢塊應該都ok 架, 畢仔都用緊
佢直頭唔肯走囉

不過圍左個地方比佢之後就寧願訓地下囉:056:

wm20472 2009-3-22 08:37:21 PM
barbarafok, 我想問你的圍欄平唔平、穩唔穩呀?
因為我都想圍個地方比佢出來走
wesky 2009-3-22 08:39:12 PM
呢款圍欄可以係邊度買到啊???
BarbaraFok 2009-3-22 09:30:02 PM
其實個圍欄係朋友比我架
佢都唔記得向邊度買
好似話1 set 4塊都要成千蚊
但係就真係好穩囉
不過就得2尺高
畢仔跳過出黎
依家都加高左喇

尤尤 2009-3-22 10:23:57 PM
原帖由 barbarafok 於 2009-3-22 09:30 PM 發表
其實個圍欄係朋友比我架
佢都唔記得向邊度買
好似話1 set 4塊都要成千蚊
但係就真係好穩囉
不過就得2尺高
畢仔跳過出黎
依家都加高左喇

點加高??
elvisli 2009-3-22 10:33:55 PM
幾好呀..mocha都係用呢塊
helen_laam 2009-3-23 12:48:48 AM
但係會唔會一開始就涼~~
到兔兔訓耐o左就會散唔切熱而變得好熱呢?
同埋size大概有幾大呀?
wm20472 2009-3-23 01:13:22 AM
SIZE得咁大 30x20cm
hh0 2009-3-23 01:25:22 AM
中意掘地既兔兔就唔建議用, 刮到好嘈架
Be_Be_1989 2009-3-23 03:35:03 AM
元朗有間整鋁片架~
幾十塊:057:
BarbaraFok 2009-3-23 11:30:03 AM

回復 9# 的帖子

去十蚊店買幾塊網
再用膠索綁向欄既上面
依家有3尺高, 我諗佢跳唔到出黎卦...

快速發帖