我想問一下Q兔草係唔係大部分兔兔都食
有冇兔兔食緊,D草會唔會好碎同枯
我家3兔一直食開OXBOW,發現d CC近排好黑
試過轉MOMI 2CUT,d CC變左金黃色
見好多兔友都話Q兔草幾好,都想買來試試
想問Q兔草幾錢同埋係唔係一大包買的

另外.大家覺得Q兔草定MOMI 2CUT草好
想拿d意見,用來參考
oscarlik 2009-3-23 07:27:03 PM
上次oxbow冇貨,,,買左4磅q兔草黎食住先!
其實我覺得唔錯架!!
勁長...好多都係一條過
大草味,,好綠..
小唷食左2個幾星期就食完了
草碎係有..不過唔多!!
可以一試!!
兔仔怡v3v 2009-3-23 08:20:32 PM
由我帶初五返屋企佢都已經係食緊q兔草喇~
初五佢好喜歡食呀~
不過佢d草真係好碎就真0,0!
cordero 2009-3-23 11:23:20 PM
個人就覺得q兔無momi咁香
雖然兔地無乜所謂,不過加草果陣聞到陣香momi味都好開心~~~
hh0 2009-3-24 12:03:07 AM
原帖由 cordero 於 2009-3-23 11:23 PM 發表
......不過加草果陣聞到陣香momi味都好開心~~~

哈哈, 同意呀, 聞到d草香我地兔奴好開心架, 心情舒暢, 好過做香薰 :021:
hh0 2009-3-24 12:09:39 AM
你散買少少Q草試下兔地食唔食
d 草幾正都好如果唔食都無用
印象中Q草好似momi
以前買過一次, 價錢平過apd 但貴過momi
大富翁 2009-3-24 02:24:41 AM
Q草就5lbs $16x
但可以買少d!佢會有散裝賣的
但都有個限制!
珊迪小姐 2009-3-24 10:56:38 AM
Q草有兩種,一種可以你要幾多oz就磅比你,我記得係比較貴的...
另一種是磅好左,一包包賣的,應該係$50包,係一進門右面個架最下層!
我買過就覺得兔兔兩種都食,但還是比較鍾意MOMI
Q草相對幼好多,如果兔兔吾多肯食枝都可以一試~:057:

快速發帖