今日MOTO突然間跳上籠頂.....
想跳番落黎果陣隻右後腳比d欄kick到卡住左!!!
之後佢落番黎隻就冇用右後腳行
點算
係唔係應該帶佢睇醫生!?:050:
cafekaleo 2009-3-30 03:29:32 PM
原帖由 BB囡 於 2009-3-30 03:26 PM 發表

診金好似$250...
之後好多時佢都會話buy定d草粉囉...好似百幾蚊
上次又係睇腳...唔係好嚴重連藥都好似係400幾到
都算ok...
你同兔兔絕左育未...如果未...
其實buy定草粉都ok既

未絕育呀, 佢岩岩先五個月大
應該未咁快可以
BB囡 2009-3-30 03:32:37 PM
原帖由 cafekaleo 於 2009-3-30 03:29 PM 發表

未絕育呀, 佢岩岩先五個月大
應該未咁快可以

驚佢真係絕育時會唔食野
就可以用草粉頂住先
so可以諗諗
BB囡 2009-3-30 03:33:45 PM
到時睇完,,,話知我moto有冇事啦
希望佢冇野啦...上次我都好擔心
cafekaleo 2009-3-30 03:35:47 PM

我而家約左betty禮拜四
咁打去cancel聽日gerry個booking...
BB囡 2009-3-30 03:43:59 PM
原帖由 cafekaleo 於 2009-3-30 03:35 PM 發表

我而家約左betty禮拜四
咁打去cancel聽日gerry個booking...

好啦...但你都要多留意li幾日啦
cafekaleo 2009-3-30 03:45:20 PM
嗯呀
唔該晒你呀
佢應該冇事既^_^
尤尤 2009-3-30 10:00:14 PM
希望moto無事.....
早日康復.....
riva.)) 2009-3-30 10:43:12 PM
希望無事啦!
仲有呀,你要留意下係咪本身個欄好易KICK親佢?如果係既話,要做返D安全設施,萬一你唔係家,佢又KICK親 點算。
cafekaleo 2009-3-30 11:16:21 PM
原帖由 riva. 於 2009-3-30 10:43 PM 發表
希望無事啦!
仲有呀,你要留意下係咪本身個欄好易KICK親佢?如果係既話,要做返D安全設施,萬一你唔係家,佢又KICK親 點算。

嗯呀
其實我一路都有鋪ABC膠墊架啦..但係佢上去就踢開左= =
兔仔怡v3v 2009-3-31 10:11:06 AM
moto仔佢仲識得用兩隻腳仔企就應該冇咩大問題~~~
我上次初五整到腳仔之後佢係2-3日都係用一隻腳去跳...
個次初五睇betty 8百幾蚊...
連埋照XRAY同埋止痛藥~~
不過如果真係可以我建議你都係快D帶左佢去睇醫生先...
cafekaleo 2009-3-31 11:13:28 AM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-3-31 10:11 AM 發表
moto仔佢仲識得用兩隻腳仔企就應該冇咩大問題~~~
我上次初五整到腳仔之後佢係2-3日都係用一隻腳去跳...
個次初五睇betty 8百幾蚊...
連埋照XRAY同埋止痛藥~~
不過如果真係可以我建議你都係快D帶左佢去睇醫生先.. ...

嗯我聽日就會帶啦~
佢而家又好似平時咁曳了
=.=

快速發帖