今日MOTO突然間跳上籠頂.....
想跳番落黎果陣隻右後腳比d欄kick到卡住左!!!
之後佢落番黎隻就冇用右後腳行
點算
係唔係應該帶佢睇醫生!?:050:
BB囡 2009-3-30 02:48:31 PM
d欄kick到卡住左問題會大d囉
你留意多佢一陣係咪仲係咁
因為我試過跌親bb囡,佢又係咬下咬下咁行
之後就成日冇再行過,但佢就有食野囉...唔會話痛到連野都唔食
第2日我帶佢去睇e生,e生話只係可能痛先咁行
但有機會係斷骨嫁...所以睇睇好d...
自己都放心d...
cafekaleo 2009-3-30 02:51:31 PM
嗯呀我而家book左gerry聽朝
但努力搵緊有冇其他今日可以比佢睇到既vet
BB囡 2009-3-30 02:52:32 PM
原帖由 cafekaleo 於 2009-3-30 02:51 PM 發表
嗯呀我而家book左gerry聽朝
但努力搵緊有冇其他今日可以比佢睇到既vet

Dr Betty個到呢...??
我個次都係睇佢地
cafekaleo 2009-3-30 02:56:27 PM
betty未開
好多vet而家都休息緊要5PM先再開番
而家見佢仲識走黎走去食到野仲可以兩隻腳企起身都冇咁驚
BB囡 2009-3-30 03:07:00 PM
原帖由 cafekaleo 於 2009-3-30 02:56 PM 發表
betty未開
好多vet而家都休息緊要5PM先再開番
而家見佢仲識走黎走去食到野仲可以兩隻腳企起身都冇咁驚

哦~~咁我諗情況都唔算好壞...
如果咁不如等埋betty開啦
cafekaleo 2009-3-30 03:11:14 PM
我會等佢開再打過去約
係咪其實betty幾遲先有時間都好都係約佢好d?
咁我打去cancel聽日gerry個booking好唔好
BB囡 2009-3-30 03:15:43 PM
原帖由 cafekaleo 於 2009-3-30 03:11 PM 發表
我會等佢開再打過去約
係咪其實betty幾遲先有時間都好都係約佢好d?
咁我打去cancel聽日gerry個booking好唔好

咁又唔洗咁快cancel....
因為我覺得betty個到比較識睇兔仔多d
而家li到好多兔友都係睇佢地,連兔協都係
上次我第一次咩都唔識...上網都好多人介紹betty
不過我就係睇dr yan,但佢都好好
betty個到好似開3點30
cafekaleo 2009-3-30 03:18:10 PM
好唔該晒你
我3.30再打去問問
我頭先打左去8號x同我ok熟果個老闆娘都話gerry一般
佢話betty好d
另外仲比左東方獸醫診所胡醫生個電話我話佢都幾好
hamster1013 2009-3-30 03:21:05 PM
希望moto無事啦~
BB囡 2009-3-30 03:21:25 PM
原帖由 cafekaleo 於 2009-3-30 03:18 PM 發表
好唔該晒你
我3.30再打去問問
我頭先打左去8號x同我ok熟果個老闆娘都話gerry一般
佢話betty好d
另外仲比左東方獸醫診所胡醫生個電話我話佢都幾好

係嫁...講真如果佢地唔係好識睇兔仔都冇意思啦
都試過有個e生好坦白話唔係好了解兔仔,叫我地搵其他
好彩個次遇到個好e生...唔係.........
仲有你知兔仔幾細膽嫁啦..
betty佢地對咁多兔兔,會識點抱佢地個d囉
連d姑娘都好好嫁
cafekaleo 2009-3-30 03:23:04 PM
原帖由 hamster1013 於 2009-3-30 03:21 PM 發表
希望moto無事啦~

多謝你呀佢應該冇咩大礙:001:
Goody09 2009-3-30 03:23:25 PM
請問betty 係邊度?
cafekaleo 2009-3-30 03:23:50 PM
順手問一下
betty果到預算幾錢診金?
BB囡 2009-3-30 03:26:32 PM
原帖由 cafekaleo 於 2009-3-30 03:23 PM 發表
順手問一下
betty果到預算幾錢診金?

診金好似$250...
之後好多時佢都會話buy定d草粉囉...好似百幾蚊
上次又係睇腳...唔係好嚴重連藥都好似係400幾到
都算ok...
你同兔兔絕左育未...如果未...
其實buy定草粉都ok既

快速發帖