因為近來是<最鬼馬神情比賽>的投票..
有(些)人利用身邊的朋友,申請ac投自己的兔
我認為這種做法會令其他人不公平
我也知道這是無法完全避免
我希望管理人員可以留意這種情況的出現
想一想辦法:068:
ADMINISTRATOR 2009-3-31 08:23:27 PM
這個情況我們已留意到, 相信也是導致近兩天註冊人數突增的原因
任何投票作弊的行為, 我們都能夠監察得到的, 包括投自己票
有關參賽者會被視為自動棄權處理

另外, 為確保以後的投票活動公平公正,  今後凡威望低於10的會員, 皆不能參與投票
Vinkivan 2009-3-31 08:25:24 PM
我投嗰陣冇留意唔可以投自己嗰隻兔兔, 我投咗一票俾我其中一隻啊~ 咁我可以再投過嗎???
ADMINISTRATOR 2009-3-31 08:32:07 PM

回復 3# 的帖子

誤投的一票會被當作廢票~
玥下的兔兔 2009-3-31 08:38:33 PM
那麼之前投了票..
又如何處理?
ADMINISTRATOR 2009-3-31 08:48:46 PM
凡涉嫌作弊之參賽者及誤投自已票而沒有報告者, 一經證實, 會被視為自動棄權處理
誰投了誰票是有紀錄的
firen_freeze)) 2009-3-31 09:59:49 PM
居然會有D咁O既事發生.....#^40^#
elvisli 2009-3-31 10:13:48 PM
有一日係有一項既票數突然標升..

其實小小活動唔洗出動到造票既....都係大家玩下開心下o者

尤尤 2009-3-31 10:31:44 PM
原帖由 elvisli 於 2009-3-31 10:13 PM 發表
有一日係有一項既票數突然標升..

其實小小活動唔洗出動到造票既....都係大家玩下開心下o者

認同...
我都冇諗住會win...
咪玩下囉....
算la...
我地唔好怪佢啦....
cinnamoroll 2009-3-31 11:04:39 PM
剛剛投完票:001: 我覺得個準分準則係"最鬼馬"既兔兔樣~宜家個投票結果都幾合理丫~因為鬼馬呢個準則係好清晰~如果有造馬既情況都好容易知道~
恕我直言~.~35號隻兔兔樣子係好可愛~但真係睇唔出那裡鬼馬...而票數又可以高過甘高...有d奇怪..
不過我諗岩岩開始投票肯定會有甘既情況..希望以後唔會有d唔公平既事出現啦~
cordero 2009-3-31 11:06:31 PM
大家都係玩下,唔洗為票數太認真
輸贏都唔影響兔兔,家裡寶貝都一定係最可愛
兔之緋瞳 2009-3-31 11:14:36 PM
說真的
自己家的兔永遠是最可愛
不過事實是什麼:026::014:

hh0 2009-3-31 11:17:41 PM
我投票都係對題以鬼馬為主
都好開心有甘多參賽者, 雖然未必張張都鬼馬:031:
CHIUPO=] 2009-3-31 11:34:26 PM
我之前都唔知唔可以投自已隻兔兔一票呀
所以投左樂樂一票
Sorry!!!
elvisli 2009-3-31 11:42:57 PM
係啦..所以大家平常心面對..最緊要唔好傷和氣

因為大家都係愛兔之人:055:

快速發帖