今日收到kobi晌<<鬼馬神情比賽>>既獎唔喇!!#^27^#
kobi話要多謝mini house同各位投過佢票既哥哥姐姐!!^^
未打開已經聞到好大陣草餅味,一打開...哇!有好多塊呀,而且整得好靚呀#^43^#
第一時間俾kobi試食,佢一聞到d草餅味就飛奔咁走過黎,我連一張相都未影到,佢就已經一口就將成舊搶走左,走埋一邊食喇=.=
為求影到相,我唯有快快手搶返佢,搣開細細塊咁俾佢食啦~#^64^# 可惜佢太心急,搞到無一張影得清=.=

食完草餅,飲飲水先~

kobi既倉鼠妹妹都有受惠^^ 真係多謝晒!!

lingyan 2009-4-9 01:51:02 AM
哇...個頭擰得咁勁既,諗起 MIFFY 以前都係咁 XD

最尾個隻係咪銀狐黎 ga ?

其實我成日都心思思想養返隻倉鼠仔,
但係 ... 一諗起洗多個籠我就 ........ /_\
[小懶] 2009-4-9 02:00:47 AM
原帖由 lingyan 於 2009-4-9 01:51 AM 發表
哇...個頭擰得咁勁既,諗起 MIFFY 以前都係咁 XD

最尾個隻係咪銀狐黎 ga ?

其實我成日都心思思想養返隻倉鼠仔,
但係 ... 一諗起洗多個籠我就 ........ /_\

唔知點解佢好鍾意將個頭擰側90度咁飲水=.=
係呀,係銀狐女黎架,佢好乖架(比起kobi) hee...
可能我果個唔係有隧道果d膠倉鼠籠啦,所以覺得都唔算難洗~
【細賢】)) 2009-4-9 05:38:57 AM
好得意喔你隻兔兔..好想摸下佢@v@"

係呢..你果度係咩兔兔黎的?
wesky 2009-4-9 08:33:23 AM
kobo 鍾意食就好啦 ^^
記得每日食一塊好啦 #^5_002^#
我小丸都係聞之瘋狂...食完仲想要
放假再整過先~
兔仔怡v3v 2009-4-9 09:35:06 AM
@o@見到佢個樣食得幾開心~~~~
喵女)) 2009-4-9 10:12:22 AM
#^80^# 小吉都想食~~
小米 2009-4-9 12:28:04 PM
d 草餅好翠綠呀^^ 我整嗰d時時都會烘燶底^^"
[小懶] 2009-4-9 01:21:52 PM
原帖由 【細賢】 於 2009-4-9 05:38 AM 發表
好得意喔你隻兔兔..好想摸下佢@v@"

係呢..你果度係咩兔兔黎的?

haha...多謝你讚佢呀!! 佢係貓貓兔黎架~

原帖由 wesky 於 2009-4-9 08:33 AM 發表
kobo 鍾意食就好啦 ^^
記得每日食一塊好啦 #^5_002^#
我小丸都係聞之瘋狂...食完仲想要
放假再整過先~

嗯嗯,知道!!^^  
我將d草餅同d糧放埋同一個盒,今朝餵糧俾佢食時,一打開個盒,佢聞到d糧+草餅味仲興奮到跳舞~#^64^#
不過我只係俾左糧佢食,唔敢俾咁多草餅佢食,搞到佢好失望#^13^#
[小懶] 2009-4-9 01:31:33 PM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-4-9 09:35 AM 發表
@o@見到佢個樣食得幾開心~~~~

haha...係呀,佢食得好開心呀^^
原帖由 喵女 於 2009-4-9 10:12 AM 發表
#^80^# 小吉都想食~~

小吉星期日會唔會去德福玩呀? 會的話,到時請d你食丫~#^11^#
原帖由 小米 於 2009-4-9 12:28 PM 發表
d 草餅好翠綠呀^^ 我整嗰d時時都會烘燶底^^"

係呀,真係整得好靚#^67^#  我之前都整過,不過焗左好耐都唔乾=.=整完kobi又唔肯食#^19^#
波丸媽 2009-4-9 01:44:18 PM
haha~~KOBI 鍾意食就太好啦~~~
話事話, 整草餅果時我都在場架, 不過我幫唔到手之嘛~~
我整唔到好似wesky果d咁實, 所以放棄了, 改為去睇爐~~XD
不過真係好難乾呀....焗左次,又要風乾成晚,再焗過
[小懶] 2009-4-9 02:08:40 PM
原帖由 丫芷^0^ 於 2009-4-9 01:44 PM 發表
haha~~KOBI 鍾意食就太好啦~~~
話事話, 整草餅果時我都在場架, 不過我幫唔到手之嘛~~
我整唔到好似wesky果d咁實, 所以放棄了, 改為去睇爐~~XD
不過真係好難乾呀....焗左次,又要風乾成晚,再焗過

其實我都想問點先可以整到咁靚,原來要分兩日整#^15^#  太大工程了>.<
真係辛苦晒你地喇!! 多謝x1000000000:002:
波丸媽 2009-4-9 02:29:15 PM
好彩有呢個活動,唔係既話WESKY有排都唔去整~~XD
不過,我依然係個唔識整野食既兔媽~~~
最近學整人類食物中...............#^35^#

我唔辛苦架, 我影相咋,行行企企而已(講出黎真失禮)#^31^#

[小懶] 2009-4-9 03:17:27 PM
原帖由 丫芷^0^ 於 2009-4-9 02:29 PM 發表
好彩有呢個活動,唔係既話WESKY有排都唔去整~~XD
不過,我依然係個唔識整野食既兔媽~~~
最近學整人類食物中...............#^35^#

我唔辛苦架, 我影相咋,行行企企而已(講出黎真失禮)#^31^#

"最近學整人類食物中..." hahaha...哩句好搞笑XD
咁小丸佢地咪好幸福囉,兔媽未學整人類既食物就先學兔類既食物 XD"

快速發帖