牠是我姐姐的朋友的兔兔叫蕃茄,大約7個月大
但是姐姐的朋友講,蕃茄幾日前食少左草,前日開始唔食
佢昨天帶左蕃茄去MK Pet central睇....但佢話獸醫唔知咩事,點解蕃茄唔食野....又沒有畀兔仔留醫,只是開左d藥同草粉畀佢
佢話獸醫表示,佢可能因為兔兔有疥癬蟲,佢自己買左d野噴,所以兔兔身體受不到....

我已經介紹左佢去睇dr. betty,仲叫佢聽日去睇。希望聽日可以睇到dr. ,因為蕃茄兩日都冇便便了
佢仲同我講,佢今朝餵蕃茄食藥時,好似就黎唔得咁.....:050:

本來仲打算今個復活節給豆豆同蕃茄玩的講,而家只好祝福蕃茄過到e關

4月7日
蕃茄努力支持左一星期終於離開了....或者這樣都係好事#^56^#
多謝大家之前對蕃茄的祝福,希望蕃茄可以帶埋你地的祝福去彩虹橋,開開心心有另一個新開始。
我相信我的朋友一定好傷,因為我明白佢地真心的希望蕃茄可以好返,無論用咩方法。
雖然說有心理準備面對,但當要發生的時候,都很難接受。

wesky 2009-4-10 12:54:23 AM
蕃茄你要加油啊
betty 一定會醫返好你架
[小懶] 2009-4-10 12:54:31 AM
:050: :050:
蕃茄加油!!! 一定會無既!!
喵女)) 2009-4-10 12:57:22 AM
一定要冇事呀...好擔心呀..我唔想再有兔兔有事...#^56^#

debbie1222 2009-4-10 01:06:18 AM
蕃茄願主保佑你..阿們
光之天使)) 2009-4-10 01:09:20 AM
蕃茄~加油呀~~
支持多一陣!!!
加油呀!!!
hamster1013 2009-4-10 01:31:27 AM
蕃茄加油呀!!
支持多幾個鐘,
聽日主人會帶你去睇醫生,
醫生會醫返好你架!!
所以你一定要乖乖加油呀!!!
cafekaleo 2009-4-10 01:32:48 AM
god bless.
一定捱得過既, 加油!
Vinkivan 2009-4-10 04:05:05 AM
蕃茄你要叻啲呀~ 一定會冇事咖~!!
guggg 2009-4-10 08:57:27 AM
加油呀蕃茄,你要捱住呀~~~
你睇完醫生就會無事架喇~~~
wm20472 2009-4-10 09:04:10 AM
蕃茄主人, 不要氣餒呀, 加油呀
williamchw 2009-4-10 09:52:44 AM
加油~~~蕃茄加油!!!
BB囡 2009-4-10 10:06:33 AM
蕃茄你一定要支持落去呀
一定冇事嫁...
好多兔兔都會支持你嫁
small_tra 2009-4-10 10:38:09 AM
蕃茄,快d好返~食返多d草草~~
我家兔哥哥~兔姐姐都會支持你架~!!!!
:我相信蕃茄你會好快好返架~!加油丫
karen195 2009-4-10 12:10:07 PM
我姐姐的fd 話,蕃茄依然身體好弱,但佢話蕃茄今日活動多左,但今日佢老公會帶蕃茄去睇betty

快速發帖