2007年9月25日 中秋節影~~~
好似無乜點大過咁既 :073:

cordero 2009-4-16 10:38:16 AM
如果有小丸係側邊比對下就好,貓貓無賓尼咁覺大
BB囡 2009-4-16 10:48:31 AM
可能因為佢細細過已經好大咁
li d相係幾多個月影
vice0926 2009-4-16 11:01:53 AM
以前個樣真係惡好多喎~~
唔同宜家個樣好純好可愛#^9_003^#
小米 2009-4-16 11:09:05 AM
豆豆個鼻鼻都係白色三角#^51^#
debbie1222 2009-4-16 11:24:16 AM
真係冇嘜點變喎O0O
elyse)) 2009-4-16 01:56:01 PM
哈哈~如果無個廁所做對比....
真係以為佢一直無大過
兔仔怡v3v 2009-4-16 01:57:06 PM
波波第二張相個樣好凶!!!
wesky 2009-4-16 06:41:34 PM
2007年9月25日 中秋節影架~~~

依家既波波

mokkwan 2009-4-16 07:21:51 PM
第2張波波好有型:073:
small_tra 2009-4-16 07:33:01 PM
愈大愈靚~
大過左先得意o既~!
kittyalice 2009-4-16 07:46:57 PM
波波細個時個樣好似cool左d咁..到大個時係q左好多喎.....
唔講唔知係同一隻...哈#^33^#
wesky 2009-4-16 07:58:28 PM
波波係某對情侶分手後被遺棄,  仲有隻叫金桔
有個朋友領養左金桔, 而波波就俾左我地
可能佢因為知波波太惡先唔揀佢啦,  真係好惡 :077:  
前主人仲教我, 佢一曳, 就用報紙大力打地下嚇佢Tim...
kittyalice 2009-4-16 09:07:49 PM
原帖由 wesky 於 2009-4-16 07:58 PM 發表
波波係某對情侶分手後被遺棄,  仲有隻叫金桔
有個朋友領養左金桔, 而波波就俾左我地
可能佢因為知波波太惡先唔揀佢啦,  真係好惡 :077:  
前主人仲教我, 佢一曳, 就用報紙大力打地下嚇佢Tim...

「前主人仲教我, 佢一曳, 就用報紙大力打地下嚇佢Tim...」
嘩~~好變態呀...點可以咁架......
我就好好彩,小冰領養返黎唔惡,係有小小牙仔皮膚問題,
佢前主人已經過左身 #^56^#
尤尤 2009-4-16 09:22:23 PM
愈大愈靚.....
以前個樣真係惡好多.....

快速發帖