小兔兔)) 2009-4-17 01:58:06 PM
兔兔的家是在廁所裏??#^71^# #^71^#
hamster1013 2009-4-17 02:11:17 PM
點解兔兔要住廁所o既,
間屋咁大都要住廁所,
好似過份d喎~
wesky 2009-4-17 02:40:05 PM
係囉...
咁大間屋,  竟然住廁所, 仲要馬筒隔離... 真的有夠衛生了
vice0926 2009-4-17 02:45:35 PM
嘩...個廁所環境真係差左d喎..
就咁搵d布鋪住底就算..
間屋咁大..真係得廁所可以比佢住咩><
兔仔怡v3v 2009-4-17 02:54:02 PM
我初初仲以為佢入左門口識得自己跑入個籠入面...
點知睇到最後我真係O左咀...
俾個咁既環境兔兔佢咁住...
佢一定好唔開心啦!!!
cordero 2009-4-17 05:55:42 PM
我睇到佢其他短片好似係有籠架....
但係..我見佢餵兔兔食雪糕筒...好變態
尤尤 2009-4-17 11:00:14 PM
咁大間屋.....
隻兔兔住廁所.....#^81^#
firen_freeze)) 2009-4-17 11:26:34 PM
算啦,兔兔開心就得...#^39^#
`Shusonbaby||' 2009-4-17 11:48:54 PM
-[]-'' 唔係掛....  #^68^#
[小懶] 2009-4-18 12:05:53 AM
原帖由 cordero 於 2009-4-17 05:55 PM 發表
我睇到佢其他短片好似係有籠架....
但係..我見佢餵兔兔食雪糕筒...好變態

佢唔止餵雪糕筒呀,佢仲俾炸雞隻兔食呀!!
尤尤 2009-4-18 12:10:22 AM
原帖由 [小懶] 於 2009-4-18 12:05 AM 發表

佢唔止餵雪糕筒呀,佢仲俾炸雞隻兔食呀!!

咩主人黎架??
呢d野點比得兔兔食.....#^73^#
[小懶] 2009-4-18 12:13:17 AM
原帖由 尤尤 於 2009-4-18 12:10 AM 發表

咩主人黎架??
呢d野點比得兔兔食.....#^73^#

睇睇下仲有段片係食粽添:069:
好明顯佢係咩都會俾兔食,真係睇到都火呀!!
cordero 2009-4-18 04:08:34 PM
最變態既係.....
果個人竟然係.....台北兔協既會長=.=
http://www.loverabbit.org/candy/news_detail.asp?NewsId=284
[小懶] 2009-4-18 04:39:13 PM
原帖由 cordero 於 2009-4-18 04:08 PM 發表
最變態既係.....
果個人竟然係.....台北兔協既會長=.=
http://www.loverabbit.org/candy/news_detail.asp?NewsId=284

:067:
我搵均成個網都見唔到有教人養兔既知識囉~ 叫人捐款既就大把~
連養兔知識都無提供都可以叫愛兔協會??= =

快速發帖