我隻兔兔呢排成日咬籠,牙癢嗎???
wesky 2009-4-21 10:01:13 PM
你呢排每日放佢出黎玩幾耐啊???
會唔會太悶呢?
明月 2009-4-21 10:20:32 PM
我次次放完豆腐花出來,叫佢返
入個籠度,一返入個籠度佢都會
咬籠
cordero 2009-4-21 10:37:56 PM
珍珍都成日咬籠.....佢由係兔協果陣已經係咁...都唔明點解.....#^16^#
tracy)) 2009-4-21 10:41:45 PM
係咪未玩夠呀?
wm20472 2009-4-22 12:30:11 AM
我個2只都會咬, 原因:
1. 想出籠玩
2. 無野食
3. 叫你比糧
otistou 2009-4-22 11:16:08 AM
我果隻成日都咬////佢次次都係想出黎玩
一開籠俾佢...佢就會標出黎=0=
Goody09 2009-4-22 11:34:12 AM
我隻兔兔從來都未試過咬籠喎...可能佢玩夠啦
otistou 2009-4-22 11:44:54 AM
原帖由 Goody09 於 2009-4-22 11:34 AM 發表
我隻兔兔從來都未試過咬籠喎...可能佢玩夠啦

你隻兔兔幾歲呀=]
其實我好鐘意同好想養賓尼兔=0=
BarbaraFok 2009-4-22 01:02:05 PM
畢仔都冇咬籠喎....
Goody09 2009-4-24 02:10:32 PM
原帖由 otistou 於 2009-4-22 11:44 AM 發表

你隻兔兔幾歲呀=]
其實我好鐘意同好想養賓尼兔=0=

得四個月大...
lenmui)) 2009-4-24 02:49:22 PM
我屋企果隻都成日咬籠, 唁單只個乇
咩都鍾意咬
買左個有塊木版分做兩層既籠俾佢
板都同我咬到開晒花....:043:
wesky 2009-4-24 02:53:51 PM
層板好好咬架
我兩隻都咬~ 磨到牙就由佢啦~~#^27^#
kaka)) 2009-6-5 10:49:21 AM
我隻兔星都成日咬籠噶....唔知佢想點lor......:059:
wesky 2009-6-5 10:55:01 AM
可能佢想出黎玩
多d 放佢出黎玩下

快速發帖