唔知大家仲記唔記得吾家三小侏, 佢地係查查同蕉仔所生, 而家已經差唔多三個月大了,
老大(花司奶)前幾天已被一位朋友帶走, 花司奶拿走時趕急唔記得影相, 第日三小豬再從逢時要再影.,

現在只剩下波波夫和巴巴拉,  第一張相右手邊的是巴巴拉, (因為眼大好似 bylthe公仔既囡囡),  左手邊的是波波夫仔仔(因為活力十足, 影相時無時停, 一個月個時已經識un un好有運動細胞)

現在已經70日大, 是吾家第4和第5成員

三小侏2月mini house server down 之前的照片

BB囡 2009-4-22 04:23:18 PM
好可愛呀
佢地好似樣
好想摸下佢地...
hamster1013 2009-4-22 04:44:17 PM
唔知巴巴拉同波波夫有無掛住花師奶呢?
佢哋3個真係好似樣呀!!
老虎b 2009-4-22 04:50:40 PM
好得意呀#^9_003^#
helen_laam 2009-4-22 05:27:34 PM
可愛得好緊要呀~~
仲記得佢o地飲奶個樣~~
佢o地大隻o左唔少喎~~
明月 2009-4-22 05:30:44 PM
錫錫波兒果張
是波波夫定係
巴巴拉,超溫
馨超可愛呀
bbya 2009-4-22 05:40:46 PM
hello#^43^#
BarbaraFok 2009-4-22 05:44:59 PM
同我同名既兔兔~~~
#^72^#
尤尤 2009-4-22 10:50:58 PM
好得意...#^9_003^#
好可愛....
wesky 2009-4-22 11:08:41 PM
so cute ~ #^9_003^#  #^67^#
★smile:D 2009-4-25 04:15:26 PM
好得意#^27^#
Panda)) 2009-4-25 04:33:07 PM
好可愛呀~~~你地好呀~~我叫lucky~~ #^39^#
SteveAlbino 2009-4-25 05:19:31 PM
Hello 啊~

原帖由 hamster1013 於 2009-4-22 04:44 PM 發表
唔知巴巴拉同波波夫有無掛住花師奶呢?
佢哋3個真係好似樣呀!!

新主人話花師奶剩係掛住食同玩, 佢地都好似冇掛住對方

快速發帖