今日同小丸剪毛, 剪指甲
見到臭腺, 順便同佢清埋, 真係好臭...
呢個時候, 仲未諗到將會發生既事..

整好晒之後, 放佢返籠, 跟住波波見到佢,
即刻追住佢下面黎聞, 兩隻係上層tum tum轉! 見到咁即刻捉波波出黎, 等佢冷靜下
可能同小丸清完臭腺, 令佢氣味變左, 波波先追住黎聞
過左個鐘先無事

真係嚇死...好彩最後都無野..
所以在此呼籲大家, 如兩隻兔一齊住, 儘量唔好清理佢地既臭腺啊 :036:
elvisli 2009-4-22 08:20:55 PM
我幫親MOCHA清理果到後都飲番D甜野..真係臭到反哂胃
wesky 2009-4-22 08:24:36 PM
我戴住口罩都聞到 :067:
Be_Be_1989 2009-4-22 08:42:53 PM
咩係臭線ar~?,,,,
small_tra 2009-4-22 08:54:08 PM
係囉~咩係臭線~!?係邊到架~!?
wesky 2009-4-22 08:58:07 PM
係佢地生殖器官/ 尿道兩側
small_tra 2009-4-22 09:30:40 PM
會好臭架咩~!?
點先文到丫臭~!?
咁點樣清潔架~!?
明月 2009-4-22 09:31:48 PM
原帖由 wesky 於 2009-4-22 08:58 PM 發表
係佢地生殖器官/ 尿道兩側

係唔係男兔女兔都有架?
wesky 2009-4-22 09:49:22 PM

回復 8# 的帖子

回復 7# 的帖子
你翻開果層皮(摺埋左), 就會見到有啲污糟野
用棉棒清潔,  最好戴定口罩.....

回復 8# 的帖子
應該係啦
cordero 2009-4-22 09:50:58 PM
我尋日清左一半都頂唔順....由珍珍走#^44^#
波丸媽 2009-4-22 09:52:11 PM
我個嗅覺好差,帶左口罩聞唔到...........#^71^#
lingyan 2009-4-22 09:54:16 PM
真係好臭ga,清理之前記得記緊要用口罩 ....

我記得第一次發現兔兔既臭腺,
係我無聊反轉兔兔睇佢屁屁,點知俾我發現到尿尿個到既旁邊,
好臭,個陣我仲以為又要睇醫生,點知上黎呢到問問,
原來先知道呢D叫臭腺 XD
cordero 2009-4-22 09:55:10 PM
我無戴過口罩呀~頂得順幾耐就頂幾耐#^11^#
NaME520 2009-4-22 10:08:14 PM
有咩用ge??對佢地好.....#^71^#

有咩好啊???
vice0926 2009-4-22 10:10:22 PM
咦?....我又唔覺得臭成咁喎..
通常剪指甲果時我都會順便幫佢地清潔埋ga~
hachi比較臭囉~
mio同埋preter都唔覺太臭~

快速發帖