Coffee 中槍之後好多時都會
""震震震""
手手腳腳 縮下縮下咁..
請問有冇事嫁T^T..

#^3_002^#
大富翁 2009-4-27 05:16:53 PM
我隻caca都會咁..咁樣係熟睡左!
hamster1013 2009-4-27 06:01:08 PM
熟睡之餘, 會唔會發緊夢呢?!:057:
wesky 2009-4-27 06:36:19 PM
小丸中槍之後, 會lam 手指..... :073:
`Shusonbaby||' 2009-4-27 06:42:08 PM
呼..好彩姐.. 好驚佢有個d咩小兒ma痺-....-
小丸咁可愛既^^#^39^#
small_tra 2009-4-27 07:17:00 PM
oreo~中左槍之後~會lam咀~
正一為食仔~!:037:

`Shusonbaby||' 2009-4-27 07:48:15 PM
oroe 真係為食喇~#^30^#
small_tra 2009-4-27 07:57:31 PM
連自己個仔個名都打錯~~!
我打返岩了~!:037:
CHIUPO=] 2009-4-27 11:32:52 PM
樂樂訓著左個陣
隻手會無啦啦上上下下咁煜架
我覺得佢係發緊夢
有時更加會無啦啦訓訓下lam自已隻手添#^64^#
【細賢】)) 2009-4-28 12:05:16 AM
我想知咩係中槍-0-"
Bolin 2009-4-28 07:24:21 AM

回復 8# 的帖子

你個仔同我個女一樣名嘅!?!:046:

我家Oreo訓覺時會鼻郁郁咀郁郁
lenmui)) 2009-4-28 03:04:59 PM
我既兔兔恰眼訓時會有鼻"行"聲
開頭以為佢唔舒服, 鼻塞
但留意左佢一排又唔係, 又冇鼻水
兔仔怡v3v 2009-4-28 04:34:37 PM
我初五訓覺成日都會無啦啦成隻d手手腳腳一齊向上升~~~
尤尤 2009-4-28 08:19:11 PM
原帖由 CHIUPO=] 於 2009-4-27 11:32 PM 發表
樂樂訓著左個陣
隻手會無啦啦上上下下咁煜架
我覺得佢係發緊夢
有時更加會無啦啦訓訓下lam自已隻手添#^64^#

咖啡都係牙....
好搞笑...

奶茶就好斯文.#^64^#

快速發帖