我今日係寵物X利買左2磅草磚反黎,之前買過木瓜草磚~BUBU好鐘意食牙,不過宜家冇貨所以買左淨係草味既~個店員話草磚係比兔仔減壓同玩~唔知係咪既呢?同埋係咪可以成日食咖?#^54^#
hh0 2009-5-5 11:23:36 PM
可有可無, 當零食算啦
磨唔到牙架, 其實食草已經足夠
我無買俾兔兔食
喵女)) 2009-5-5 11:51:00 PM
我覺得係用黎玩咖咋..唔係隻隻兔會咬..我的小吉唔仲意的~
nico 2009-5-6 07:18:22 PM
我都係岩岩買黎比ar bee試下
佢勁鍾意-0- 睇黎佢又玩得又食得
cinnamoroll 2009-5-7 02:27:12 PM
原來係甘...我仲買左2磅tim咖=0=果到四五十舊~唔知食到幾時
cinnamoroll 2009-5-7 02:28:16 PM
便利個店員仲話可以成日食當草食..= =
wesky 2009-5-7 02:36:47 PM

回復 6# 的帖子

唔好啊 = =
個店員亂 up
chrisyan 2009-5-7 04:21:02 PM
原帖由 cinnamoroll 於 2009-5-7 02:28 PM 發表
便利個店員仲話可以成日食當草食..= =

唔好聽佢講呀#^62^#
得閒當零食好啦...
而且又唔係好牌子(ex. oxbow, apd )唔知咩成分...下次唔好買咁多
兔兔係食乾草+菜 做主糧
Gloria1011 2009-5-7 04:33:23 PM
我屋企有oxbow同kt草磚..佢鍾意食有味既kt多過oxbow #^11^#
chrisyan 2009-5-7 04:49:52 PM
原帖由 Gloria1011 於 2009-5-7 04:33 PM 發表
我屋企有oxbow同kt草磚..佢鍾意食有味既kt多過oxbow #^11^#

但係kaytee草d成分同oxbow唔同架..(ex. 蛋白質,籤維)
俾兔仔食ge草, oxbow,apd ge 成分係會適合d,
兔兔好鍾意日本糧,係因為多味精.
唔可以因為兔仔ge口味而比d咩兔兔食.
Kaytee口碑一向麻嘛,我建議你比返兔兔食oxbow草磚,
一般加入左特別口味(唔係天然成分製造ge味道)ge零食,包括草磚都唔好比兔兔食,
更何況你都唔知o個種口味係咪天然成分做.
你都唔想兔兔有泌尿系統同肝病架~~~
Gloria1011 2009-5-7 04:56:05 PM

回復 10# 的帖子

我知呀..所以唔會再買俾佢啦#^31^#
nico 2009-5-7 08:09:06 PM
唔知e隻草磚o唔ok -0-?
岩岩買左冇耐比bee試下
佢又好中2食

elvisli 2009-5-7 08:49:26 PM
當比佢發牙痕得閒咬一舊好了
wesky 2009-5-7 09:00:02 PM

回復 12# 的帖子

都係果句: 當零食好啦
akaicathy 2009-5-9 11:28:21 AM
我都當零食比JA
離1離題.. 鹽磚又有咩用?
屋企有一個.. 但唔敢比OREO食

快速發帖