呢d係咪傳說中的海豚音?
我d朋友話佢唱到好有黑暗組織祭祀既感覺~~~
但我好中意.......呢d feel
有人話" this is a crazy voice"~~~XD

katatata 2009-5-6 04:37:12 AM
:023:  我勁鍾意佢呀~我dl哂佢所有歌聽~
又型~=333=" 但係佢依家年齡比依段片更老老了~
cordero 2009-5-6 08:10:13 AM
我的電話鈴聲#^9_003^#
wesky 2009-5-6 09:55:24 AM
段片我好耐之前post 過啦 =0=
波丸媽 2009-5-6 10:45:27 AM
原帖由 katatata 於 2009-5-6 04:37 AM 發表
:023:  我勁鍾意佢呀~我dl哂佢所有歌聽~
又型~=333=" 但係佢依家年齡比依段片更老老了~

真的嗎? 咁老左幾多呀?
不過我依然中意佢~~~XDDDD

原帖由 cordero 於 2009-5-6 08:10 AM 發表

我知呀,有次聽到都幾驚喜
不過見你講電話,冇同你講,之後就冇左件事lu~~~XDD

原帖由 wesky 於 2009-5-6 09:55 AM 發表
段片我好耐之前post 過啦 =0=

我知呀,你都識講好耐好耐之前啦
但你唔係起zizi-land果邊post咩?

elyse)) 2009-5-6 01:09:45 PM
WAWAWA∼黑暗組織祭祀既感覺~~~
我都覺牙∼:073:
katatata 2009-5-6 03:37:28 PM
原帖由 cordero 於 2009-5-6 08:10 AM 發表

我電話鈴聲都係opera" o_o"
katatata 2009-5-6 03:38:19 PM
你上網seach下就有好多佢既資料xd

快速發帖