光之天使)) 2009-5-9 10:54:15 AM
我尋曰先飲完...
夜晚個fd就話我知呢段片~
今朝起身上黎又見到你post~
睇黎真係....
wesky 2009-5-9 11:08:21 AM
好在平時出街都無買 #^15^#
`Shusonbaby||' 2009-5-9 03:10:51 PM
#^36^#   唔飲喇x_x
波丸媽 2009-5-9 04:06:42 PM
好在我平時嫌呢d飲品貴,唔會買黎飲姐~~~~呵呵呵
慳家的好處~~~XD

vice0926 2009-5-9 04:50:13 PM
:046: ...........................happy lemxn我成日都飲ga.............
我會慢性中毒....................:056:
lingyan 2009-5-9 05:30:14 PM
happy lemxn 我都成日飲,
最鐘意係布甸朱古力 :056:
elyse)) 2009-5-9 07:35:21 PM
:026: 唔係牙...
等我仲以為自已好健康,飲鮮柞果汁....
cordero 2009-5-9 08:28:33 PM
我好鍾意飲珍珠奶茶....點算...............#^76^#
尤尤 2009-5-9 09:40:38 PM
原帖由 cordero 於 2009-5-9 08:28 PM 發表
我好鍾意飲珍珠奶茶....點算...............#^76^#

我都好鍾意架...- -
阿蚊 2009-6-8 11:28:04 PM
我都成日飲珍珠奶茶同珍珠綠茶...
至少唔係果汁...應該好一點吧...
Jessie)) 2009-6-9 01:54:05 AM
下, 呢d果汁店香港大把wor!!!!!!!!!!@_@好彩我習慣出街帶枝茶....少買:056:
kkyan01 2009-6-9 09:32:53 AM
原帖由 vice0926 於 2009-5-9 04:50 PM 發表
:046: ...........................happy lemxn我成日都飲ga.............
我會慢性中毒....................:056:

成日都買黎飲嫁 >.< :046:
:077:
小糖^^ 2009-7-20 01:42:44 PM
Jojo)) 2009-7-20 02:18:34 PM
好彩我麻麻。。。
不過許留山嘅椰汁龜苓爽得唔得架?

快速發帖