sold

ping.tat 發表於 2009-05-10 23:13|只看該作者|倒序瀏覽|打印
已經sold .#^53^#

Peiian)) 2009-5-11 01:00:12 PM
其實我想知道一般兔仔應該要幾大?籠先好? 
我最2日帶bb去覆診, 個receoption話最好3呎籠...佢話最好仲要夠高, 可以比兔兔跳?跳去咁話...仲話..最好?係放住養..吾好用籠困住佢地喎...:056:  係咪架???
ping.tat 2009-5-11 09:04:06 PM
不好意思,我不太清楚,
hetherwing 2009-5-12 12:37:13 AM
我對AB 腳墊有興趣!PM你了!
ping.tat 2009-5-12 02:23:00 PM
原帖由 hetherwing 於 12-5-2009 00:37 發表
我對AB 腳墊有興趣!PM你了!

HI~已經收到你的pm
thank you
katatata 2009-5-12 11:00:48 PM
籠__其實除了大埔 還能在哪裡交易!?
ping.tat 2009-5-12 11:20:11 PM
原帖由 katatata 於 12-5-2009 23:00 發表
籠__其實除了大埔 還能在哪裡交易!?

hi∼今個星期四晚上六點可以係mk
因為我平時都你大埔,最好就係大埔交收
如果其他地方,我要專登坐車出去
lingyan 2009-5-13 12:38:23 AM
原帖由 Peiian 於 11-5-2009 01:00 PM 發表
其實我想知道一般兔仔應該要幾大?籠先好? 
我最2日帶bb去覆診, 個receoption話最好3呎籠...佢話最好仲要夠高, 可以比兔兔跳?跳去咁話...仲話..最好?係放住養..吾好用籠困住佢地喎 ...

兔籠越大越好,基本上個籠個長度至少要可以有三隻兔兔伸長手腳既長度,
但係香港地方邊得黎咁大地方,所以都會至少可以夠兔兔伸長手腳就夠。

至於高,我會有點質疑,始終跳黎跳去,失驚無神差錯腳都好易令兔兔既腳受傷。

放住養我諗佢意思係想俾兔兔多少時間可以出黎走動一下姐...
ping.tat 2009-5-22 08:19:33 AM
推一下~#^79^#
Gloria1011 2009-5-22 09:31:57 PM
草粉可唔可以再平d? #^3_002^#
ping.tat 2009-5-22 10:19:45 PM
原帖由 Gloria1011 於 22-5-2009 21:31 發表
草粉可唔可以再平d? #^3_002^#

SORRY~唔可以,已經好平,兔兔只食過一次(大約十支1ML)
你考慮一下
lingyan 2009-5-22 10:27:48 PM
原帖由 ping.tat 於 22-5-2009 10:19 PM 發表

SORRY~唔可以,已經好平,兔兔只食過一次(大約十支1ML)
你考慮一下

其實50蚊已經係好平ga la,呢包野係診所買都要百幾蚊~
如果唔係我屋企都有包,我都會要…
喵女)) 2009-5-23 12:14:12 AM
保守估計":062: 小吉係打死唔食咖!"只愛香蕉蘋果味=]
好平呀-3-
ping.tat 2009-5-23 10:36:21 AM
hi~我家coffee同奶茶討厭死草粉
上次佢地絕育後,我開左十支打算餵佢地
點知兩個試左一下就勁dum地
我左試餵時,佢地就咬我~之後我都無再餵
#^80^#
katatata 2009-5-23 11:34:31 AM
有d本身就唔鍾意陣味_有d因為唔舒服~所以唔鍾意~
我家個d病個時都唔鍾意食~但依家健健康康~俾佢食~佢會搶~ - 口-"

@.@其實50蚊~我都想要~但係大埔面交~唔方便~"

個籠又想要-口-" 但係我又想換埋同屋企本身個個同款wo~"

快速發帖