我想問問呀
1.Alex 兔仔散熱板
2.Marukan 冰涼兔仔墊板
3.雲石
邊個最好呢...大家比d意見呀
我想放係籠入面
其實籠既出面都有冰種,但見bb囡有時會係籠到訓
又見今日成32度想係籠到再加板
但唔知邊隻最好
thx~~~
[小懶] 2009-5-14 03:42:33 AM
原帖由 wesky 於 2009-5-13 07:01 PM 發表
梳化底既地磚最涼~~
波波成日偷偷地走入去
只要佢地有得出籠訓, 就唔怕佢熱親, 佢地好叻搵地方訓覺

我果隻正一傻兔=.= 我唔覺得佢識搵地方訓覺=.=
今日成32度,但佢出籠後都係走去晒住太陽咁訓:077:
波丸媽 2009-5-14 09:03:09 AM
原帖由 [小懶] 於 2009-5-14 03:42 AM 發表

我果隻正一傻兔=.= 我唔覺得佢識搵地方訓覺=.=
今日成32度,但佢出籠後都係走去晒住太陽咁訓:077:

小丸一樣........曬太陽,趕走佢先肯入籠.............
怪兔一隻#^71^#
喵女)) 2009-5-14 09:58:39 AM
笑死...傻瓜兔兔
哈~
曬太陽
妮妮 2009-5-14 11:42:35 AM
我依家用緊風扇開細風吹都ok,我想問用月餅盒唔阻掟咩?佢肯趴上去嗎?
BB囡 2009-5-14 01:11:39 PM
唉....其實發現就算開左冷氣...
bb囡既耳仔都係hot既

快速發帖