仲有個好大既前園添~

仲有個好大既前園添~

畢仔都有冷氣房

畢仔都有冷氣房

不過都係個地下舒服d~

不過都係個地下舒服d~

Goody09 2009-5-14 04:50:24 PM
間屋都比埋佢住囉....
hamster1013 2009-5-14 04:51:20 PM
最尾嗰張畢仔個樣好嘆咁喎~
wesky 2009-5-14 04:56:48 PM
畢仔個籠同我兩隻女個籠同款架bor
畢仔你個花園好大啊  :038:
elyse)) 2009-5-14 04:58:53 PM
嘩∼畢仔好幸福:031:
BarbaraFok 2009-5-14 04:59:54 PM
話時話, 我近呢幾日發覺畢仔好似狗狗好熱咁透氣連個身都陏埋
唔知佢係米好熱呢?  試左幾日冷氣房同用毛巾包住冰種比佢訓
佢都唔訓, 淨係鐘意訓地下, 你地既兔兔係米都係咁呀?
小米 2009-5-14 05:20:25 PM
or~ 原來係咁樣吊住d冰種..
咁個寵既五邊係咪要搵野遮住..防 d 冷氣流失呢?
BarbaraFok 2009-5-14 05:28:25 PM
原帖由 小米 於 2009-5-14 05:20 PM 發表
or~ 原來係咁樣吊住d冰種..
咁個寵既五邊係咪要搵野遮住..防 d 冷氣流失呢?

我用布或毛巾遮住3邊, 留返個出口比佢同透氣
nga_miyabi 2009-5-14 10:22:59 PM
哈哈~ 好正A~~ 畢仔有私家花園~XDD
仲要有冷氣ga~XDDD
helen_laam 2009-5-14 10:46:57 PM
畢仔屋企真係好大呀~~
羨慕死兔o勒~~
hh0 2009-5-15 12:31:31 AM
好幸福既畢仔~
鐘意訓地下, 因為通爽D,
我D兔兔都係咁, 所以無整冷氣房
尤尤 2009-5-15 01:39:09 AM
畢仔個花園咁大既...
好羨慕牙....#^77^#
Bolin 2009-5-15 08:52:03 AM
簡直係帝皇級嘅家,如果我都咁整,兔爸嬲死我都似!#^13^#
snowball 2009-5-15 09:13:37 AM
我snowball見到都好羨慕喔:033:
BarbaraFok 2009-5-15 01:20:33 PM
俾咁多地方佢都係想佢有多d地方走動
我由朝返工返到晚, 見佢成日困係籠真係好慘
好在我屋企唔多野, 所以有地方整個花園比佢
其實我整個冷氣房俾佢都冇用
佢好似唔係咁鐘意咁, 等我仲買左好多冰種
驚死佢熱親, 激死我....#^81^#

快速發帖