好多時係好夜嘅時候先嚟發現兔兔有病,
自己又判斷唔到佢有幾唔舒服
但夜媽媽又唔知邊度有診所仲開門。。。都幾無助:056:

我只係知邊有兩間有通宵診症
一間係灣仔,一間係元朗
對於住沙田嘅我真係好有困難。。。:050:

其實仲有冇其他架呢。。。?
glendy 2009-5-17 11:57:25 AM
我都想知24小時診所呀....
aoi2003 2009-5-17 12:29:49 PM
我想知灣仔果間...
荃灣好似有間....
明月 2009-5-17 12:32:01 PM
旺角,前身是紅蘿蔔
波丸媽 2009-5-17 12:35:22 PM
旺角,係咪有間pet center.............不過口碑就麻麻啦..........
明月 2009-5-17 12:54:07 PM
係果間,豆腐花睇過兩次,
一次係body check,
一次係眼發炎,
過多兩個月到要同豆腐花
絕育,口碑麻麻就唔帶豆腐花去
果間做絕育,咁我想問下九龍有
邊間好?
波丸媽 2009-5-17 01:06:40 PM
Dr. betty, 九龍動物e院
elyse)) 2009-5-17 07:16:10 PM
我都係住沙田,個次半夜坐忙命小巴去旺角金魚街既pet central...
不過撞正個係睇狗醫生,無咩點睇過兔..。

所以真係要睇多d資料,起碼覺得個醫生有咩唔對路...|
可以stop左佢...費時愈醫愈衰
aoi2003 2009-5-30 12:14:03 AM
下...mk果到有個e生 said rabbit is 雜食性動物.....
我一聽佢咁講...我就said goodbye...俾返診金佢then走人...
除左betty外,,我睇其他e生前都會問問佢地about rabbit's question.

快速發帖