自從毛毛多左個3樓之後,,佢竟然成日o係3樓度尿尿:013:
所以我決定罰佢大屋搬細屋!!
由3層私家樓變番2層!!:028:
唔好以為罰佢...其實我仲辛苦-.-..拆拆砌砌整到我手都斷~0~..
好!!去相...

原本毛毛係住3層大屋的...

而家由於經常亂尿尿!!3樓被封鎖了!!

上層俾我放左呢d野~

毛毛而家2層既住所....{真係陰公-_-...upgrade左一排就downgrade..}

毛毛之前o係3樓既食草樣..{留意磚上的尿漬:043: }

而家整左個新草架俾佢...食到佢咁既樣-0-

媽媽........你俾番個3樓我啦......我知錯喇.....:022:
已有 1 人評分P 點 收起 理由
wesky + 1

總評分: P 點 + 1   查看全部評分

wesky 2008-7-10 01:17:48 AM
哇~~~毛毛間屋真大哩~~ 三個籠咁高~~
我兩隻才兩層的說~
毛毛真是身在福中不知福   哈哈~~ :073:
最尾果張好搞笑啊~~
chrisyan 2008-7-10 02:58:44 AM
好慘~~哈哈哈哈~:037: :037: :037:
‵小瑩 :] 2008-7-10 08:34:18 AM
原帖由 wesky 於 2008-7-10 01:17 AM 發表
哇~~~毛毛間屋真大哩~~ 三個籠咁高~~
我兩隻才兩層的說~
毛毛真是身在福中不知福   哈哈~~ :073:
最尾果張好搞笑啊~~

係啦!我就係咁樣同佢講~
我話人地幾隻龍貓先住一個3層籠!
佢就一隻住3層!!!仲唔知自己有幾幸福~
所以而家要俾佢感受下...
原本仲諗住拆走佢d玩具嫁..不過唔忍心:061:
0772 2009-6-1 09:07:55 PM
哇.`

3層呀@0@.`

快速發帖