Nutrition Expert 1st Cut Timothy Hay (10kg (22 lb))
售價: HKD 400.00    // from兔協

1箱有4包2.5kg_有冇人想夾份買_分開 每袋$100
可以係mtr到交易"  o_o" 詳談

有冇人有興趣o...o" 平返幾十蚊_可以省1餐飯...
純粹覺得好似1次買一大箱搵人夾~會平好多咁~XDD

http://hk.myblog.yahoo.com/hkrabbit_org/article?mid=3088

cordero 2009-5-27 08:34:48 PM
我有兩包MOMI,你有無興趣?
katatata 2009-5-27 09:00:57 PM
#^5_002^#  雖然好似同生產商...但係我唔鍾意momi既草質-口-""
小米 2009-5-27 09:09:55 PM
請問你住where?
cordero 2009-5-27 09:30:50 PM
今期D MOMI幾好BOR
katatata 2009-5-28 08:12:09 AM

回復 4# 的帖子

我住柴灣lo~如果有人夾既話_我都係送貨去我家~
再拎去mtr交易o__o" 純粹可以平d~XDD

唔知我試過momi既1st_但我始終唔鍾意d草- -"
碧玉蘭 2009-5-28 07:41:23 PM
katatata

我未買過你呢隻牌子既草  想問係點?!有無圖睇下??!係葉多定係枝多?!仲有你幾時買???
其實我都有興趣同你一齊夾份買  因為我隻芝麻妹一個月都係食左一包Q兔既2LBS草
如果買一箱我怕開左之後  未食得晒既草就會黃  一黃同無咁靚隻衷妹就唔鍾意食
cordero 2009-5-28 11:36:13 PM
NE草質同MOMI好相似~多枝少葉
katatata 2009-5-28 11:37:13 PM
http://mini-house.info/thread-4368-1-1.html 依到就有@__@

其實我都係唔想買momi~我屋企班寶貝唔太鍾意食momi d莖~
先買依隻~花同莖多~葉少~我班寶貝食量都幾大...
平均1個月就1包- -"...但如果我1次買10kg...我又唔想放太耐...
想搵人幫我夾下...我要1-2包都ok OWO...

p.s 但係你芝麻妹1個月2lbs左右~但依到1包都5.5lbs~owo"
katatata 2009-5-28 11:39:40 PM
原帖由 cordero 於 2009-5-28 11:36 PM 發表
NE草質同MOMI好相似~多枝少葉

@w@ 我知呀...但係之前買左箱momi~但佢地就偏偏唔鍾意食momi d莖~
最後因為佢地唔食=.=我唔俾新草~迫佢地食~先死死氣食咋~""
碧玉蘭 2009-5-29 02:36:22 AM
原帖由 katatata 於 2009-5-28 11:37 PM 發表
http://mini-house.info/thread-4368-1-1.html 依到就有@__@

其實我都係唔想買momi~我屋企班寶貝唔太鍾意食momi d莖~
先買依隻~花同莖多~葉少~我班寶貝食量都幾大...
平均1個月就1包- -"...但如果我1次買10k ...

我都知2.5KG係比芝麻妹平時食開多好多份量

其實係咁  之前我買左包Q兔草  但係又得CACA媽送左包I LOVE草比我  
所以我包Q兔草就開左少少再放到芝麻食完CACA媽送既草  之後再比芝麻食
點知佢嫌黃左D  所以都有晒草   

咁如果係夾開人買  一黎又平D  2黎芝麻妹愈來愈大都食多左野
katatata 2009-5-29 08:16:51 AM
#^5_002^#  有人夾就好啦~xDD因為我最多要2包~
但一箱有4包-3-"我之前訂過次~但放得太耐~最後放到都唔令...
clarayick 2009-6-17 01:47:07 PM
我想買兔草但係唔知邊隻好..
珊迪小姐 2009-6-17 02:27:06 PM
原帖由 clarayick 於 2009-6-17 01:47 PM 發表
我想買兔草但係唔知邊隻好..

Nutrition Expert & Momi
都ok呀~
不過草質都係一期期吾同!!
clarayick 2009-6-17 11:15:23 PM
咁bb兔最好食咩?

快速發帖