近來兔兔出黎玩...係地下流下幾滴淺啡色液體~
有時在籠內的板亦會有d跡...印patpat無發現!
但再深入d印..又有呢d啡色液體..
但已絕育...而且上網搵過d人又話兔兔無月經...

請問大家有冇試過呢個情況呀??:013:
hamster1013 2009-6-1 11:31:48 PM
會唔會係尿尿嚟呀! #^66^#
neutraly 2009-6-1 11:33:56 PM
原帖由 hamster1013 於 2009-6-1 11:31 PM 發表
會唔會係尿尿嚟呀! #^66^#

一滴滴係地下..唔係一攤攤..同埋佢唔會係籠外尿尿呀..
我都唔知係咪尿尿呀:013: 會唔會有漏尿尿情況出現架??
helen_laam 2009-6-1 11:38:44 PM
可能係漏o左少少~~
因為小元都有試過~~
但係就係一次囉~~
佢本來好急想入返籠~~
但係我又想捉佢~~
於是佢就滴o左出o黎o勒...
兔仔怡v3v 2009-6-1 11:52:12 PM
冇錯...
兔兔係唔會有月經...
因為兔地係發情既時候佢先會排卵...
至於你話一滴滴的東東...
我都覺得可能係尿尿@@
neutraly 2009-6-2 12:01:46 AM
咁會唔會係失禁...或者尿尿有困難呢??
典解會一滴二滴?:013: 好似都持續左幾日..
不過其他都一切正常..:051:
p.s其實我都覺似尿尿d色..不過屋企人又話可能係月經!
Jojo)) 2009-6-2 12:09:04 AM
:026: 兔兔無可能有M架∼∼
我覺得係尿尿。 淡黃至咖啡都屬于正常嘅尿尿COLOR∼
至于會唔會係尿尿有困難,都有可能 (我估):026:
光之天使)) 2009-6-2 12:34:22 AM
應該係尿黎架~
其實可能係佢地尿尿果度d毛長~
尿尿果陣整濕左~之後係個籠周圍攤~
所以整到有囉~

又或者係去廁所失手~未去完就落黎都唔定~
wesky 2009-6-2 12:48:51 AM
一定無
Jojo)) 2009-6-2 12:57:21 AM
原帖由 光之天使 於 2009-6-2 12:34 AM 發表
應該係尿黎架~
其實可能係佢地尿尿果度d毛長~
尿尿果陣整濕左~之後係個籠周圍攤~
所以整到有囉~

又或者係去廁所失手~未去完就落黎都唔定~

:033: 好得意嘅解釋∼∼
BB囡 2009-6-2 11:25:04 AM
係呀係呀
因為我會開籠比bb囡係房嫁
焦焦起身都見同人個位有一滴黃色野
我初初以為係腳瘡有事..
但發現又唔係呀
有時仲有d啡色添
唔知係咪真係踩左cc 同 尿
好奇怪
tracy)) 2009-6-2 05:47:47 PM
係咪放佢出嚟出得耐得滯,佢自己又唔識返籠去廁所,忍唔住疴左dd出嚟呀?
小晴兒 2009-6-2 06:35:59 PM
一定冇月經∼應該係尿尿!!:062:
small_tra 2009-6-2 07:25:10 PM
佢係唔係留"味"丫~!?
尤尤 2009-6-15 07:14:18 PM
兔兔係唔會有月經....
應該係尿黎....
可能急得滯...

快速發帖