幫兔兔清理個籠時,Pancake仔係petbox度望著我,超八卦!!:059:

panpan edit1.jpg (161.44 KB, 下載次數: 34)

panpan edit1.jpg

panpan edit 2.jpg (183.93 KB, 下載次數: 32)

panpan edit 2.jpg

光之天使)) 2009-6-2 07:02:07 PM
嘩~~好得意呀~
兩隻手仔放晒上黎~
panpan你手仔好厚毛wor~肥嘟嘟~
cordero 2009-6-2 07:04:20 PM
pancake妹你好靚女呀...俾姐姐非禮下得5得呀>3<

Jojo)) 2009-6-2 07:19:04 PM
雖然係PANCAKE仔,但係女仔∼∼肥妹仔∼
:041: 我驚pancake太肥,曾經去睇過醫生,不過話無事∼好健康添∼ 可能個breed係肥種∼∼ 或者爹地媽咪都係肥兔兔∼∼哈哈
cordero 2009-6-2 07:23:36 PM
原來係咁~少少肥既兔兔先可愛架嘛
手感一流呀...可惜我家珍珍咁瘦呀...
姐姐改左上面la~靚女
Jojo)) 2009-6-2 07:27:22 PM
你display抱住果個都幾肥下喔∼∼
夏天洗唔洗剪毛毛呀?:037:
兔仔怡v3v 2009-6-2 07:46:35 PM
好得意呀PANPAN...
佢第2張相個鼻仔好似有心型咁~~~
cordero 2009-6-2 07:49:27 PM
原帖由 Jojo 於 2009-6-2 07:27 PM 發表
你display抱住果個都幾肥下喔∼∼
夏天洗唔洗剪毛毛呀?:037:

你話珍珍?珍珍唔肥架...
佢因為過瘦,長期抗戰式增肥
佢係短毛,其實夏天都唔洗點剪毛
不過因為佢個個月要出街睇醫生,所以我同佢剪左
seefun 2009-6-2 07:54:17 PM
e d八卦豬,果八卦樣真係好得意........:073:
wesky 2009-6-2 08:04:21 PM
好可愛既表情啊 :021:
FATO_W 2009-6-2 08:08:39 PM
真係好kawaii牙 *v*
好想摸下佢d毛毛:023:
Jojo)) 2009-6-2 08:56:51 PM
原帖由 cordero 於 2009-6-2 07:49 PM 發表

你話珍珍?珍珍唔肥架...
佢因為過瘦,長期抗戰式增肥
佢係短毛,其實夏天都唔洗點剪毛
不過因為佢個個月要出街睇醫生,所以我同佢剪左

哇∼要月月出街睇醫生,好慘呀∼∼ 希望珍珍快D好番!!! 快D好似PANCAKE仔咁肥嘟嘟!!
我嘅OREO都有定期去睇醫生∼ (金錢+精力):022:
cordero 2009-6-2 10:39:03 PM
醫生話要睇過世#^56^# #^56^#
guggg 2009-6-3 08:55:00 AM
#^30^#
好得意
啜啜啜
Jojo)) 2009-6-3 11:37:27 AM
原帖由 cordero 於 2009-6-2 10:39 PM 發表
醫生話要睇過世#^56^# #^56^#

我OREO都係呀!!!!
我記得果時,我見OREO左邊塊面好似腫左咁,就即刻帶去睇醫生∼∼ 醫生話係左后邊嘅牙齦發炎∼∼好大件事,因為兔兔嘅牙齒係好重要嘅,同埋發炎之后,紅腫嘅部分唔係好似貓貓狗狗(液體),兔兔係好似芝士,好硬,所以無可能自然用藥物流出黎。醫生話,好大可能救唔番∼ 就算可以醫,都會係長期性!!你要做好準備,同埋會用到好多錢。仲話兔兔本身就唔係好貴,如果我愿意,可能考慮用安樂針俾OREO慢慢訓著。:022: :022: 我咁係唔肯喇,點都要試下,就算小小機會,如果唔係我過唔到自己果關,跟著個醫生就介紹左個睇兔兔嘅專科醫生。X-RAY,麻醉,總之咩都試過了。。終于穩定左,但係就要每個WEEK打兩次針,打成世喇。定期俾醫生CHECK下∼∼同埋OREO嘅門牙全部無左了,宜家食野都要切得好細個先食到。

不過OREO做得好好,醫生都贊OREO 口力 女!! 見到巨宜家咁,我都好開心!!
你珍珍咩事呀???

快速發帖