我隻隻兔兔今日去完覆診........
原本係頭虱同埋隻眼皮腫腫地同有分泌物........#^56^#
話下星期要再覆診,話可能牙仔有問題,要麻醉、可能要剪牙仔..#^81^#
想知要大概幾錢到...#^66^#
因為呢排已經連續睇左好多次啦...無$$$#^71^#
想有返個心理準備...#^77^#
唔該晒大家...#^72^#
急急急!!!!#^73^#
`Shusonbaby||' 2009-6-2 11:27:02 PM
coffee試過眼睛有分泌物.之後係牙仔長要cut
同你的兔兔一樣
我睇個間cut牙就$800. 加埋d藥就 千五以下啦.
希望兔兔冇事啦
DODO 2009-6-2 11:56:41 PM
原帖由 `Shusonbaby||' 於 2009-6-2 11:27 PM 發表
coffee試過眼睛有分泌物.之後係牙仔長要cut
同你的兔兔一樣
我睇個間cut牙就$800. 加埋d藥就 千五以下啦.
希望兔兔冇事啦

咁你係睇邊間架?
我係睇維多利架!!#^73^#
Jojo)) 2009-6-3 02:34:06 PM
係唔係幫兔兔磨短D呀?? 如果咁,應該唔收錢,你俾醫藥費就OK喇∼∼ 同埋應該可以要求磨短D兔兔指甲∼∼
荷包旦 2009-6-3 03:43:44 PM
我以前隻賓尼都係Q兔度剪過, 但剪下剪下 兔兔牙齦D血管會增生 , 最後我帶左佢去VET 度脫左 ,
咁樣佢會舒服D! 你考慮下幫兔兔脫牙啦
荷包旦 2009-6-3 03:44:10 PM
我以前隻賓尼都係Q兔度剪過, 但剪下剪下 兔兔牙齦D血管會增生 , 最後我帶左佢去VET 度脫左 ,
DODO 2009-6-5 02:21:45 AM
原帖由 Jojo 於 2009-6-3 02:34 PM 發表
係唔係幫兔兔磨短D呀?? 如果咁,應該唔收錢,你俾醫藥費就OK喇∼∼ 同埋應該可以要求磨短D兔兔指甲∼∼

下?..可以既咩?#^73^#
指甲都得?
DODO 2009-6-5 02:24:07 AM
原帖由 荷包旦 於 2009-6-3 03:44 PM 發表

下...要成日剪架?
脫左咪食唔到野囉!!#^81^#
Q兔即係邊度啊?#^66^#
clarayick 2009-6-18 09:03:00 AM
比磨牙石得唔得嫁??
wm20472 2009-6-18 11:53:37 AM
當然唔好比磨石, 礦物質太高對兔兔個腎唔好
你比D粗D的T草比佢食啦, 可以磨牙
mim0510 2009-6-18 02:47:49 PM
脫左牙~~~點食野呀:056:
neutraly 2009-6-24 12:06:50 PM
我擒日帶左我隻MUI去磨第三次牙!
第一次980~第二三次都係一千!你兔兔而家點?!

擒日剪完帶佢返黎..又發現佢眼皮腫都眼濕濕!
可能又要睇多次!我想死呀!:026: :008:
DODO 2009-7-15 01:26:06 AM
我都唔知點啊...#^19^#
本來係睇隻眼既,
我BOOK左DR.GERRY本來麻醉佢
CHEACK下D牙仔係咪有問題
點知CHEACK完E生話佢D牙仔好整齊無事
又照埋X光,都係無事,搵唔到原因..........#^20^#
連診金+配多包草粉共$1119
e生話唯有KEEP住幫佢抹隻眼仔同滴眼藥水咋...#^19^#

快速發帖