小丸: 食緊野時, 無反應, 平時即刻走上頂樓匿埋
波波: 挺腰收腹, 棟直兩隻耳仔, 然後改變耳仔方向, 最後 dum 地, 再走幾步再 dum :012:
yongyin 2009-6-3 02:44:54 AM
tami一係匿入籠...
一係匿係櫈底...
有時都會匿入locker底^^!!!
cordero 2009-6-3 08:47:41 AM
一D反應都無=.=
kkyan01 2009-6-3 09:49:35 AM
原帖由 cordero 於 2009-6-3 08:47 AM 發表
一D反應都無=.=

珍珍 : 我有咩未見過, 狗狗我未驚過啊 ~~
哈哈 ~~~~~
smallsuishan 2009-6-3 10:14:25 AM
Hill仔話 狗係咩黎...都未見識過 :067:
cordero 2009-6-3 10:17:15 AM
原帖由 kkyan01 於 2009-6-3 09:49 AM 發表

珍珍 : 我有咩未見過, 狗狗我未驚過啊 ~~
哈哈 ~~~~~

上次有隻洛威拿埋黎撩佢玩,珍婆婆唔so狗呀,幾串
波丸媽 2009-6-3 10:55:34 AM
原帖由 cordero 於 2009-6-3 10:17 AM 發表

上次有隻洛威拿埋黎撩佢玩,珍婆婆唔so狗呀,幾串

兔就要有返做兔既架子~~~珍珍醒!!!
波丸媽 2009-6-3 10:56:32 AM
原帖由 wesky 於 2009-6-3 02:12 AM 發表
小丸: 食緊野時, 無反應, 平時即刻走上頂樓匿埋
波波: 挺腰收腹, 棟直兩隻耳仔, 然後改變耳仔方向, 最後 dum 地, 再走幾步再 dum :012:

小丸食緊野時...真係乜都唔駛理架BOR= =
波波依家演變成DUM地啦.......
elyse)) 2009-6-3 11:15:26 AM
珍珍:老娘食草多過你食肉,你行開d啦~乳臭未干既小子......
hahaha:073:

佢地都係狗吠聲唔驚,反而驚ar ba 唱歌
兔仔怡v3v 2009-6-3 12:50:20 PM
#^50^# 屋企附近都冇人養狗...
係最近帶mimi去見DR YEN...
有隻狗無啦啦吠...之後佢成隻兔係到震
荷包旦 2009-6-3 03:40:14 PM
:053:  包包係追住人地聞呀
kiki520u 2009-6-3 04:27:11 PM
阿布都係冇反應.. 因為我住果度好多大狗狗.. 好可愛.. 不過超曳
有1次隔離屋個工人出門口倒垃圾.. 果3隻大狗狗關左佢個大門口..
個工人冇門口入.. -_-" 慘
tracy)) 2009-6-3 06:02:21 PM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-6-3 12:50 PM 發表

我上次帶棉花糖出去睇醫生都有隻狗無端端响度吠呀,我都俾佢嚇親,諗住棉花糖應該會驚啦,點知佢仲八八掛掛諗住企高睇下咩事.....:059: 個衰女都唔識驚既....:073:
笨﹏s!u〞彌 2009-6-3 06:04:18 PM
綿綿會一直 dum 地.....
直到狗不吠:037:
aoi2003 2009-6-4 11:32:43 PM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-6-3 12:50 PM 發表

係咪星期一晚呀??我坐係果隻狗隔離:056:

我家有養狗和3隻兔.
兔B同狗狗 FRIEND過打BAND=.=
兔仔 怕狗狗 (鬼叫佢欺善怕惡)
兔女 無視狗既存在 直接係狗狗面前行過-.-
總括黎講 3隻都唔怕狗吠

快速發帖