我家兔兔好鬼為食~:063:
最愛咬紙箱,屋企已經有1個生果箱比佢咬到2邊都可以穿過,
佢日日就當個度係隊道咁,玩得超開心啊~~:073:
另外仲有,佢好鍾意睇住我打機架~~哈哈~~
佢好鍾意企係梳化背同埋床上面睇住我地打機~~:014:
而且之前做蘇施黃,佢仲會坐係梳化定定咁睇添啊~~:012:
cordero 2009-6-3 01:46:30 PM
食同訓...仲有嗲人
tracy)) 2009-6-3 02:00:55 PM
食,訓,同埋作反,最鐘意抓爛晒d報紙同埋......叫你摸頭仔,唔摸佢會發惡咬人.....:073:
[小懶] 2009-6-3 02:32:50 PM
鍾意lam地下=.=
鍾意同我玩捉依因,愈唔俾佢去既地方愈要去,仲要尊登整d聲出黎引我注意,等我去捉佢=.=
Jojo)) 2009-6-3 02:47:06 PM
OREO 鐘意去書房,鐘意訓係電視柜隔黎,如果我趴係地下,佢仲會踩我屁屁至到背脊∼∼ 我次次都忍唔住笑:033:
PANCAKE仔鐘意人抱著訓,為食,咩都食!!!
HAZEL係擦鞋仔∼∼ 鐘意follow人∼ 鐘意偷野食 (你俾佢反而無興趣)果然係男仔∼:028:
jj08 2009-6-3 05:33:08 PM
鍾意比人摸好啊~~我摸芝麻個頭仔,佢會仰起個頭叫我摸架~~
有時覺得佢幾似隻狗仔咁~好可愛架~:039:
BarbaraFok 2009-6-3 06:03:17 PM
食同訓
:036:
yongyin 2009-6-3 07:46:15 PM
Tami鐘意高既地方!!!
一有地方高起左就會想跳上去~~
跳得愈高就愈高興....
有時真係驚佢唔知幾時會整親~~~
:059:

仲有至愛食蘋果...haha
有得食既時候會圍住我不停跳!!!!
vickymcchong425 2009-6-7 05:01:57 PM
什果好鍾意lum人...鍾意同啫喱奔跑,同好鍾意咬野,食同訓,係我清潔兔籠既時候係我個身度跳黎跳去:026:
啫喱係一個跳高既高手,無論幾高佢都跳到,鍾意係我大比上面坐,懶到出汁,因為食野會訓係度食...鍾意欺負什果:052:
lingyan 2009-6-7 07:15:22 PM
MIFFY 鐘意走佬,成日鼠出廳,
當你發現佢唔係房既時候大叫miffy,
佢就會跳住舞返入黎。
仲唔知點解好鐘意用鼻頂人地d腳,
就係頂ga咋,縮去邊都係頂既。
當你沖完涼,佢又好鐘意 lam 下你隻腳~

布b最鐘意既係.......................唔好搞佢 XD
呢隻囡唔受控制,完全係任性!!!
kaka)) 2009-6-7 07:43:23 PM
我隻兔星系個籠到就好中意企起身好似好好奇咁......一放出嚟就周圍跑周圍聞....
阿蚊 2009-6-8 12:00:30 AM
鍾意作反, 偷走...
同埋鍾意用個鼻頂我條腰#^32^#
阿蚊 2009-6-8 12:01:06 AM
鍾意作反, 偷走...
同埋鍾意用個鼻頂我條腰#^32^#

快速發帖