我想毛神神同煤炭屎同一個籠,咁洗唔洗要獨立草架同水ar~?
wesky 2009-6-4 09:39:11 PM
住埋一齊, 佢地唔會分邊個用邊個草架/水樽
水樽可以放多個, 如果容量夠大就可以唔駛
我個籠係兩個草球, 兩個水樽(350ml)

佢地 Friend 左啦??
Be_Be_1989 2009-6-4 09:47:50 PM
原帖由 wesky 於 2009-6-4 09:39 PM 發表
住埋一齊, 佢地唔會分邊個用邊個草架/水樽
水樽可以放多個, 如果容量夠大就可以唔駛
我個籠係兩個草球, 兩個水樽(350ml)

佢地 Friend 左啦??

好的,明白
friend就幾friend....煤炭屎一向都對毛神神都冇咩野,成日都想搵毛神神玩,
但毛神神就friend過頭,無時無刻都想un煤炭屎,激死,:056:
e幾日我見毛神神好似知道係會攪唔到咩,有少少放棄態到未試下放埋同一個籠lor~
起碼兩個有個玩下,之前攪到放一隻出呢玩另一隻就不滿....
wesky 2009-6-4 09:57:06 PM
小心佢地發情期, un un 下會係籠入面狂追亂撞兼咬毛
佢地每隔幾日就發情 :012:
如果有以上情況,  就要分返開佢地啦
當然,  最好係絕左育先一齊住

快速發帖