好耐無上喱個壇lu~
依家我返黎喇!x)
   放暑假咁得閒..
    緊係要惡搞下喇~^v^
     今次嘅惡搞對象係兔寶貝們~
      目的係琴日實現左~>v<
       兩位大少啲毛毛都比我剪曬!;p
        但係剪得樣衰衰>m<
         所以都唔好出賣佢地依家個無毛樣喇~
          PO返之前戈啲~=]

兔兔嘅奸笑 ;p

灰灰^^

哩排嘅大哥哥~

初初黎到戈陣嘅小朋友t3t
依家大個仔lu~

兔兔嘅奸笑 ;p

兔兔嘅奸笑 ;p

灰灰^^

灰灰^^

之前~

之前~

初初黎到戈陣t3t

初初黎到戈陣t3t

wesky 2009-6-6 05:55:59 PM
Long Time No See ^^
點解佢有對龍貓耳架??  莫非係混血兒?
光之天使)) 2009-6-6 07:26:16 PM
兩隻好和睦咁wor~
見到兔兔兩隻一齊咁fd真係好開心~
Man 2009-6-6 09:35:46 PM
佢細個戈陣就係龍貓耳架喇,
而家,,大兔耳!

佢地細細個我咩都唔識.
一買第灰灰返黎就一齊住架喇
好彩無發生咩事^0^
就係咁,
佢地就咁fd la
cordero 2009-6-6 09:38:01 PM
真係好耐無見呀~
我估你可能未見過珍珍bor~~衰女快d同兔地打個招呼la
珍珍: hello!!!!#^53^#
Man 2009-6-7 12:57:41 PM
兔兔灰灰: 珍珍hello hello~
                  珍珍好似好靚女喎~#^9_003^#

快速發帖