9Jun 豆豆踏入兔生既另一階段!
我覺得小豆豆好勇敢!
好多謝布甸媽嗰日陪左我成日#^65^#
除左消磨嗰日既時間, 又提供好多意見同開解我~ 感激!!

豆豆做完手術嗰日好乖好靜~ 不過餵口好差...無乜食過野..
但係第二朝已經自己除左個喇叭 ><
好在小豆豆唔會成日搞個傷口~欣慰

周圍尿尿既情況亦有改善..睇住佢由床仔慢慢走去尿片度 ViVi..
第二日夜晚已經精神返~ 仲由個籠度跳出來~ 嚇死我:046:  好驚佢爆傷口 ..
不過之後覺得佢有少少惡咗 .. .但係琴晚佢已經回復從前咁.. 要嗲人摸摸

但係望住佢... 唔知點解覺得佢比以前成熟咗咁 ^^"
不過摸到佢光脫脫既肚皮時好心痛 T^T

啱啱返屋企, 耳仔涼涼

啱啱返屋企, 耳仔涼涼

好似倉鼠 ^^"

好似倉鼠 ^^"

大富翁 2009-6-14 01:48:22 PM
豆豆你真係勇敢!!祝豆豆你快d食番多d草草!
光之天使)) 2009-6-14 02:48:00 PM
叻叻~~
乖乖地唔好攪個肚仔呀~
依家都第三日喇?
我果陣係頭1,2日困住佢係籠,唔比佢跳出黎架~
最多就係我自己係籠個門口陪下佢~

食多d草呀~豆豆~快d好返架~~
唔駛心痛~依家天氣咁熱,肚仔少毛d咪仲好~冇咁易中暑呀~係咪:057:
vickymcchong425 2009-6-14 04:06:42 PM
豆豆好叻叻~~~
豆豆個樣同我啫喱仔好似,不過我個隻係仔仔...:078:
hamster1013 2009-6-14 05:50:12 PM
唔駛客氣啦!
你嗰陣o既心情我更係明白啦,
因為我都係過來人嘛~

豆豆好叻叻o既,
快d乖乖再食返多d草草呀!!

係呢, 傷口埋得好唔好呀?
你都係眼看手勿動好d,
始終未好返晒, 怕細菌呀!!
記得唔好俾佢跳嚟跳去住呀!!!

題外話,塊毯好靚,
喺邊度買架?
有幾大塊同埋幾錢呀?

笨﹏s!u〞彌 2009-6-14 09:53:03 PM
豆豆好叻呀~:061:
值得贊賞!!~
祝豆豆可以好快回復胃口~
wesky 2009-6-14 09:56:29 PM
有冇試過俾菜佢食??
可以增進食慾, 尤其對果D特別為食既兔, 特別有效
FATO_W 2009-6-15 12:02:17 AM
豆豆要快d好返牙 *u*
尤尤 2009-6-15 07:21:43 PM
豆豆你真係叻叻....
祝豆豆快d食番多d草草....
加油...#^9_003^#
小米 2009-6-16 12:49:41 AM
睇返個 POST~ 好感動呀#^56^#
有咁多人支持豆豆, 我要話佢知先得!!  
仲要將你地既鼓勵 COPY 落自己個卜 度!!
小米 2009-6-16 12:52:35 AM

回復 3# 的帖子

我都有用哩點安慰自己
smallsuishan 2009-6-16 12:53:24 AM
好可愛的豆豆
加油啦 好快好番
Hill仔個時做完第3日已經周圍跑:056:
小米 2009-6-16 12:58:03 AM

回復 5# 的帖子

我唔敢郁佢個傷口呀~
好驚整親佢..個傷口都結痂啦^^

張毯係日本城買唔知十蚊定十幾蚊
摺一半鋪晒成個籠 ..   不過E家夏天冇得買啦~
小米 2009-6-16 01:00:53 AM

回復 12# 的帖子

個衰妹第二日已經係個籠度跳出來...
嚇到我死!!  又驚佢爆傷口, 又驚佢整痛自己
嗰下深刻體會 [[養兒一百歲, 長憂九十九]]
aoi2003 2009-6-16 01:02:27 AM
我想問...e生幫兔兔做絕育果時,,兔兔有冇反抗??
我都準備幫波波做手術啦~

anyway,,豆豆好乖,,,快d好返呀!!

快速發帖