一日時間就可以痾爆左個廁所....
係爆石+尿尿
D便便係堆積成山,粒粒都有M&M咁大粒
仲要係幼兔。。。
你地會點?
hh0 2009-6-16 11:54:19 PM
開心都黎唔切啦
頂唔順就換個大廁所或者清密D
aoi2003 2009-6-16 11:56:16 PM
已經一日清一次啦:046:
hamster1013 2009-6-16 11:56:18 PM
會好開心囉!!
換個大啲o既廁所俾佢用~
Jessie)) 2009-6-16 11:57:47 PM
我隻兔兔都會係一日之間all爆成個廁所仲有一個山坡仔....:051: 不過見佢粒粒都圓圓大大粒都會好開心既
小米 2009-6-17 12:03:25 AM
最鍾意係啱啱清完個廁所
兔兔跳上去邊食邊柯..
d cc 跌落廁所既 "滴0答" 聲
千千 2009-6-17 12:15:13 AM
trubi:::  都  好  鐘意  去   岩岩 清 完 既 廁所" mama  係 一日 清 2 ~3 次
光之天使)) 2009-6-17 12:20:31 AM
一日差唔多啦~
我平時係夜晚八點清廁所既~
通常24小時後,就會滿滿地架喇~
食得多野既話仲會過網添~
helen_laam 2009-6-17 07:22:27 AM
小元真係製屎機o黎o架~~
我一日清一次~~
成日都多到過晒網面~~
然後佢會踩返落去...
攪到d屎"扁攤攤"...
波丸媽 2009-6-17 10:53:31 AM
「日日麥提沙,開心死兔媽」#^39^#
tracy)) 2009-6-17 01:04:46 PM
我都想我果隻食多d,日日疴爆個廁所呀,如果佢係咁,我實開心到跳舞~~~
kumi)) 2009-6-17 01:29:38 PM
哈哈,我兔兔都係,一日要清兩次#^14^#
lenmui)) 2009-6-17 02:09:20 PM
我平時都係一日清兩次..
kumi)) 2009-6-17 06:17:29 PM
原帖由 丫芷^0^ 於 2009-6-17 10:53 AM 發表
「日日麥提沙,開心死兔媽」#^39^#

哈哈;好鬼搞笑#^51^#
small_tra 2009-6-17 07:43:17 PM
我隻仔日日都係咁架啦~!

d黃金又大又多~!其實見到有咁多~真係好開心~!

咁先代表佢食得好~!就係我地所有兔爸兔媽對兔兔o既心願~!

快速發帖