我今日喺facebook http://www.facebook.com/pages/mY ... Y-BabE-/86409128978 睇倒啲兔兔相, 唔知點形容, 只係覺得有點虐蓄嘅感覺, 唔知大家有冇咁覺得呢??

我覺得啲柚皮好污糟, 點解可以擺喺兔兔嘅頭上面呢??

可以咁同兔兔沖涼嗎?? 感到兔兔好凍呀~!!

好變態呀~!! 凍死佢喇~!!

見倒呢張, 真係心都痛埋~!!

佢當兔兔係玩具嗎??

竟然俾個榴槤佢擒, 好易吉親腳仔咖嘛~!!

兔兔帶頭盔已經好慘, 仲要俾佢用網底嘅籠, 睇見都心酸呀!!
BB囡 2009-6-20 09:34:22 AM
原帖由 波子 於 2009-6-20 01:41 AM 發表

我都覺得隻兔兔好熟面口, 原來係呢度啲兔友, 點解會咁咖?? 嚟得呢度嘅, 冇理由唔識點養兔咖喎~!! 個籠要大啲只係基本知識, 況且睇見佢屋企都唔係細呀~ 俾個大啲嘅籠兔兔住, ...

咁不如同佢講sing啦...睇到真係好心痛
d野係錯晒嫁
Goody09 2009-6-20 11:22:14 AM
原帖由 wesky 於 2009-6-19 08:47 PM 發表
岩岩見到呢個..... 個籠細到....
http://www.facebook.com/home.php ... 91788616&ref=nf
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hph ... _591788616_1695918_ ...

隻兔兔好難訓得舒服..呢腳仔都伸唔到...仲細過我初初買返黎個籠
logon 2009-6-20 02:48:14 PM
Johnson Baby盒後面個籠有d紅紅地既漬
好似乾左既血甘既:067:
小澄澄 2009-6-20 07:33:11 PM

請大家不要激動!

我是相中兔子的朋友, 牠是生活得很幸福的!!!
相中的鑨子是兔子的廁所, 牠平時是在家中自由活動, 需如廁時才跳進鑨內.(這是兔子的特別習慣)
已斷了的指甲是兔子年紀很大, 退化.
牠的主人是攝影愛好者, 喜歡將兔子的頑皮一面記錄下來罷了, 相中全是兔子的生活點滴.
主人是懂得養兔子, 有多年經驗,也是兔協的常客, 各位不用擔心, 沖涼也不是經常, 只是兔子的皮膚不好, 尿液會使牠發炎.....
多謝各位的關心!
尤尤 2009-6-20 09:10:49 PM
原帖由 BB囡 於 2009-6-20 09:34 AM 發表

咁不如同佢講sing啦...睇到真係好心痛
d野係錯晒嫁

WESKY都留左言講左....
佢話:因為屋企人唔比我買甘大既籠/\不過我都成日放佢出黎玩
Jokejo 2009-6-23 02:32:36 AM
成隻指甲甩咗出嚟,兔兔一定好痛:052:
aoi2003 2009-6-24 02:16:17 AM
我已經上左話左佢啦,,炆到呀:052:
bonedog 2009-6-26 08:01:09 PM
我見佢同兔兔沖涼沖到好似耳仔都濕哂..陰公..
唉..做佢隻兔真係好慘..
見佢沖涼個張隻兔d腳趾橕開哂..一定好驚:029:
-滴jaIiI`:) 2009-7-5 10:42:45 PM
點解可以放隻兔兔入個密封盒甘變態 囧`

快速發帖