我個童童1個月大炸�.�
我照住寵物店咁正.
但係童童佢成日大大.
搞到好煩好臭.
日日都要正幾次先好�-�
我想要個廁所.
教埋我點訓練佢去廁所ah!!!
吾該你地也;

我吾想好臭.
正到屋企人都反感..

wesky 2009-6-21 10:33:34 PM
你可以參考
http://mini-house.info/thread-28-1-1.html

去寵物店買個正方型廁所, 買包木粒 ~
木粒最吸味同吸水~

唔好再用木糠啦~
嘉嘉(: 2009-6-21 10:40:58 PM

回復 2# 的帖子

吾該你也-/\-"
宜家真係好臭.比i lov3 r呃左-/\-
唉.大佬省得就省ma.
波丸媽 2009-6-21 10:48:15 PM
教識佢去toilet至係最慳,慳人力,慳$,慳時間~~~比心機啦~~
嘉嘉(: 2009-6-21 10:50:13 PM

回復 4# 的帖子

7個童童只係識得問我掛野食嫁炸-/\-
一無野食.理都吾理我.
搞到成日都比野佢食
光之天使)) 2009-6-21 11:03:59 PM
但係兔兔便便既話應該係無乜異味...
你肯定臭既係便便?
定係尿同便便呀?
嘉嘉(: 2009-6-21 11:05:07 PM

回復 6# 的帖子

我吾知啊.總之1換.就好大味-3-"
波丸媽 2009-6-21 11:08:09 PM
因為木糠唔吸味,吸尿力又差,成個籠底都係木糠,佢又同圍痾,痀完又自己踩返,所以先會好大味姐
lingyan 2009-6-22 01:13:35 AM
4. 所有帖子必須依 "發帖須知" 內的格式統一,方便各會員查看之外,
    更能加快轉讓。

請新會員於發帖前先查看須知,也請樓主盡快更改。

還有,此帖開始離開徵求物品的主題,
請樓主先到兔友茶座爬文,該版有很多教導兔兔使用廁所的文章。

http://mini-house.info/search.php?searchid=12&orderby=lastpost&ascdesc=desc&searchsubmit=yes

Cody)) 2009-6-22 05:26:26 PM

回復 7# 的帖子

想問童童D糞糞係硬定軟, 乾定帶濕+有臭味? 你有無比菜菜比童童食? 我懷疑佢ALL難糞. 帶佢做咗BODY CHECK未?
嘉嘉(: 2009-6-22 05:44:51 PM

回復 10# 的帖子

多數都係硬既;
軟既就小dd.
乾既就硬囉;
濕既就軟-/\-
無哇.
我宜家重儲緊錢錢/.\
lingyan 2009-6-23 04:11:29 PM
經勸告無效,而且在其他版上得知樓主已解決問題。
此帖直接關閉。

請樓主留意,徵求物品或經其他途徑成功得到物品,
是必須通知版主
處理。

快速發帖