我琴日去i love r到買左個2個月既童童.
買左童童番黎.
先見到有呢個壇.
見到有人話呢個i love r係吾好.
話有病.
我好驚童童有病ah/3\
我買童童番黎.
番第1眼就中意佢嫁喇.
佢眼睛圓圓.會吾會有咩事嫁?!

點解宜家d店咁無品嫁\3/
報大碎數;同埋有病都有既.
:052:
wesky 2009-6-21 11:01:46 PM
帶佢做個 body check
最常見的病有蚤, 皮膚病, 呼吸道感染
光之天使)) 2009-6-21 11:05:36 PM
童童本來係獨立自己住定係同其他兔兔一齊架?

建議你盡快帶佢去body check~
今日先有會員係i lr 度買既兔兔.....去左彩虹橋....
arlingling 2009-6-21 11:27:35 PM
蕃薯都係ilr度buy ka,
我buy佢既時候, d店員同我講3個月大,
之後過左一個星期, 我去ilr睇下兔仔用品,
見到佢d兔兔好細, 個sales重同人講d兔兔有3個幾月大,
但係佢地比我buy蕃薯個時細一倍!
之後過多一個月,我拎蕃薯去betty度body check, 問下betty我隻兔兔大約幾大,
betty話大約4個月, 咁姐係3個月大既兔兔應該有蕃薯個size啦,
再諗起個d細一倍既兔兔......
唉, 都唔知有冇2個月大!
我都算好彩啦, buy既時候d兔兔都叫足3個月,
但係就有蚤囉!
FATO_W 2009-6-22 12:11:43 AM
我兔兔都係係ilr度買架
我買完佢返黎一排就帶佢去bodycheck
佢只係得傷風 都叫好彩
你要留意下佢有無病徵 就算無都做下bodycheck會安心d
lingyan 2009-6-22 01:29:02 AM
真係無諗過呢間野越做越衰,
起初新開張個陣呢間野真係幾好,
賣個D兔兔真係好大隻,
我隻囡都係個到買,第二日帶佢去BODY CHECK都話好健康,
BETTY 都話佢夠歲數,SALES無報大數~

而家天氣熱,要更加留意兔BB既活動情況。
小糖^^ 2009-6-22 02:32:29 PM
嘉嘉(: 2009-6-22 03:03:35 PM
咁佢拎佢地睇e生要幾多錢嫁?!
我個童童真係好細個.買果陣係好多個1齊嫁
elvisli 2009-6-22 03:16:41 PM
其實真係要多加留意同快d去睇睇

因為岩岩有兔友係ilr買既兔兔養左2 weeks就死左
Goody09 2009-6-22 03:34:57 PM
呢2個星期最好多留意兔兔啦...好好照顧牠們..
akaicathy 2009-6-22 03:41:42 PM
原帖由 嘉嘉(: 於 22-6-2009 03:03 PM 發表
咁佢拎佢地睇e生要幾多錢嫁?!
我個童童真係好細個.買果陣係好多個1齊嫁

如果淨body check冇病痛$300有找
童童咁細個 穩陣起見真係要check下
d sales信唔過 d兔兔可能得1,2個月大

珊迪小姐 2009-6-22 03:50:10 PM
快d打去預約做個檢查啦
兔BB身子好弱, 而且近排天氣又熱又焗
甘細個好易病嫁!!
去左彩虹橋先後悔就喊都無謂喇!!
都係$300姐!!gogogo!~
嘉嘉(: 2009-6-22 04:37:08 PM

回復 12# 的帖子

/.\0kay.
有邊間好介紹.
同埋邊間平d.
我係青小年.錢吾多.
akaicathy 2009-6-22 05:37:02 PM
原帖由 嘉嘉(: 於 22-6-2009 04:37 PM 發表
/.\0kay.
有邊間好介紹.
同埋邊間平d.
我係青小年.錢吾多.

識睇兔仔既e生唔多
我覺得dr. betty果間比較平ge
地址係九龍九龍城啟德道24及26號地下
要book架, tel: 2382 3300
屋企人會唔會幫你比錢兔兔睇e生?

嘉嘉(: 2009-6-22 05:41:13 PM

回復 14# 的帖子

thz唷.
我啊媽吾會嫁.
童童d錢全都係我同埋童童老豆比-/\-
唉唉.
好慘慘哇;:050:

快速發帖