因為MOTO大隻左好多
以前佢打直訓可以伸直晒手腳
但而家要彎住個身黎訓...
唔知有冇兔友有好介紹? 最好$500內
而家用緊alex草綠色底果個籠
size係 70x45x52
hh0 2009-6-21 11:41:36 PM
大路既兔籠最大有2款
一款係alex紫色,80cm闊
另一款係q兔既, 好似3呎闊
都係又平又正
FATO_W 2009-6-22 12:13:13 AM

回復 2# 的帖子

我都想換alex籠
但最近都唔見有依款賣
有無兔友知邊度有?
ronniecheung 2009-6-22 12:30:45 AM
旺角 ilr 有, 410
不過上網睇, statixn r 350咋!
小米 2009-6-22 01:14:23 AM
我都係 statixn r 買 $350, 仲有送貨

不過如果兔協都係貴幾蚊, 又送貨去你嗰頭都可以考慮下
Goody09 2009-6-22 03:21:39 PM
ALEX 紫色籠唔錯呀...又大又平
http://mini-house.info/thread-4261-1-1.html
otistou 2009-6-22 03:46:26 PM
alex 籠真係好好GA..我都用緊佢=]
★YINGJa1v3v` 2009-6-23 06:35:43 PM
本身想幫B仔換ALEX.
之後.都系決定左買AB籠.
後悔/___\
luckygirl1025 2009-6-25 09:58:56 AM
alex幾層個隻幾$到呀..
Jojo)) 2009-6-25 12:18:11 PM
兔籠真係要夠大呀。。
我睇D書話要4times你個兔兔嘅size先好。。。
其實好多唔係名牌嘅兔籠其實都幾好,夠大!!
芝士媽 2009-6-25 01:08:17 PM
芝士芝麻以前換過幾種籠, e+用左q兔籠ok,唔洗再轉款.

快速發帖