眼見最近好多兔爸媽都係果度買...結果好多有問題.......
而且我都留意到....兔仔一般要400左右....但我最近依個幾月都係佢地買2xx左右....
唔通係有問題.....想清坎佢地...而低價售出~?
依個係一個~~
:046: :046:
ms_babii 2009-7-3 12:52:31 PM
原帖由 小糖^^ 於 2009-7-2 10:34 AM 發表
我隻豆釘係响i lxxx rabbit既姐妹店(大埔分店←不過唔同名)果度買既,佢都幾貴gar…(响我心目中),不過,見到佢咁cute,d毛色間得咁盞鬼……佢係住响「獨立屋」既……咁所以應該唔會有d咩傳染到既 ...

係咪龍貓村?
Miyako)) 2009-7-3 12:54:55 PM
原帖由 Mika_T 於 2009-6-28 12:56 PM 發表
有朋友咁啱要去寵物店買糧見到一d新到既兔兔, 一大堆放係一個好窄既紙箱入面.
佢話個紙箱冇開孔比兔兔透氣....見到寵物店職員一手扯開膠紙開箱, 見到一大堆兔兔迫係箱入面...
我覺得咁樣運d兔兔, 冇病都變 ...

紅x蔔都係@@...?
小糖^^ 2009-7-3 02:58:13 PM
lingyan 2009-7-3 03:29:06 PM
原帖由 Miyako 於 3-7-2009 12:54 PM 發表

紅x蔔都係@@...?

呢幾間都係同一間連鎖店,
其實新年既時候你可以留意下呢幾間店,
佢地係會同一時間一齊收早D去食春銘。
邊有公司又會咁O岩得咁橋同一時間食春銘。
cordero 2009-7-3 05:39:47 PM
住獨立屋既兔先驚....好多時都係有病要被隔離....
小糖^^ 2009-7-3 09:43:54 PM
itsuki 2009-7-3 10:08:54 PM
果間舖 住得獨位屋 都起碼要$800 =.=
Jessie)) 2009-7-3 11:04:15 PM
原帖由 Miyako 於 2009-7-3 12:54 PM 發表

紅x蔔都係@@...?

呢間係>_<一定係, 我之前係呢間野度買兔兔, 一心諗住俾兔兔住定左, 一星期之後帶佢去body check,
點知一過左7日, 我兔兔冇啦啦抽搐, 飛的士去搵醫生!!!醫生見到已經話唔洗俾診金喇因為兔兔已經死左!!
我呢一世都唔會再去幫襯佢!!!佢d職員明知兔兔有病, 點解都唔暗示下我叫我立即帶佢去睇醫生!!!
仲要打電話俾佢問佢點解會咁, 佢講左句可能凍死就cut左我線!!

回應返標題, 我而家都有行經過ILR, 呢間野以前對d兔兔好好, 個時我睇中左隻兔兔, 佢話兔兔手指甲損左流血要好返先會再出售!!
可能挨唔到貴租而家愈做愈衰?!?! 我行過見到d兔兔2個月都唔知夠唔夠, 有隻白色毛既兔兔個鼻仔有d黃色可能流過鼻水?!
同埋佢賣得咁平, 好容易俾d細路仔買左返去玩兩玩就掉!!
MOURINHO 2009-7-4 10:48:56 AM
原帖由 Jessie 於 2009-7-3 11:04 PM 發表

呢間係>_

我oreo 都係紅蘿x 買...好彩一d 事都冇...:055:
ping.tat 2009-7-4 11:25:45 AM
我家奶茶,coffee,肥嘟都係龍x村買
奶茶,coffee,係獅子兔買時$280
肥嘟係垂耳$580
佢地身體無咩大問題~
crystal_xd)) 2009-7-7 02:35:27 AM
我之前去買左隻安哥拉兔,結果我養左10日就死左!希望各位唔好係i loxx xxxxxx買兔兔,最好o係Q 兔買!買完兔兔後一定要帶佢睇獸醫!我就係因為冇帶我隻兔兔去睇獸醫,令到我隻兔兔死左,我真係好失敗!我本來好多時咩都係i loxx xxxxxx買既,不過我經歷過呢之經驗,我而後唔會再o係i loxx xxxxxx買兔兔!買兔兔唔可以貪平,通常平既野都唔係好既(我覺得)!希望大家同你地既兔兔生活得快快樂樂!:001:
小糖^^ 2009-7-7 10:00:17 AM
kumi)) 2009-7-7 12:54:07 PM
我阿寶都係i love r到買...sales話佢有兩個幾月..
點知帶佢去body check,醫生話最多得個零月,同埋佢眼睛發炎!
過左兩個星期就死左#^56^# ....我都唔會再去寵物店買兔兔!
光之天使)) 2009-7-7 01:04:06 PM
total係q qxt兔~住獨立屋~
果度d兔最多兩三隻住一間....
total就係自己住一格....
還好乜事都無
kiki520u 2009-7-7 01:43:59 PM
好在我買阿布果間,隻隻都住獨立屋∼同埋都係得3隻兔兔賣∼
我次次去親果個商場都會去睇下∼睇左4年,直至見到阿布.........
真係好鍾意佢..................
之前一直都擔心自己負擔唔起依個1世既承諾,所以都只有睇下,開心下就算
但阿布真係吸住我既眼睛∼本來都諗住算,返屋企
但又唔捨得,我足足係果個商場兜左幾個鐘,係度考慮
最後打俾妹妹,問佢願唔願意一齊照顧佢一世,永遠都咁愛佢∼
妹妹都好鍾意小動物,佢話肯,最後用左$1500買哂所有野抱埋佢回家

好在阿布一直都超強壯,唔需要任何既特別照顧
佢真係好易養咖∼仲個個見到佢都好鍚佢∼依個小朋友真厲害#^51^#
(-_- 打得太多TIM∼)

快速發帖