又是一宗猝死的個案,主角換上了80年代的流行天王
生命真的很脆弱...
不由得我們計畫明天

BB囡 2009-6-26 09:56:46 AM
我睇完覺得好震驚呀
真係唔敢相信
一定好多人好傷心啦
wesky 2009-6-26 10:52:18 AM
一代巨星墜落
光之天使)) 2009-6-26 11:27:45 AM
我岩岩起身...
岩岩都見到......
雖然話佢依家好少出黎je...
但係佢真係一個巨星~~都好既,佢咁多緋聞官司纏身~
依家佢可以專心做佢既神話
Miyako)) 2009-6-26 11:44:25 AM
我都係岩岩睇到,我以為睇錯添,我係上兩期先見到佢上報,依家就...
Goody09 2009-6-26 12:11:06 PM
下個月仲話開演唱會....咁就.....佢整容整到出事囉..
尤尤 2009-6-26 12:31:13 PM
原帖由 Miyako 於 2009-6-26 11:44 AM 發表
我都係岩岩睇到,我以為睇錯添,我係上兩期先見到佢上報,依家就...

我仲以為係別人添...
原來真係佢....#^56^#
Cody)) 2009-6-26 01:35:17 PM
無論佢生前做錯咗勿事都好, MICHAEL JACKSON的確係一位樂壇巨星, 佢既出現的確為音樂同舞蹈方面帶來不少既影響, 都係好既影響, 我都覺得好可惜同傷心.:063:
阿蚊 2009-6-26 01:39:37 PM
佢走得真係好突然...完全無預兆
vice0926 2009-6-26 02:26:53 PM
好可惜...真係好可惜....
Goody09 2009-6-26 07:48:44 PM
King Of Pop (The Hong Kong Collection)
歌手:Michael Jackson
http://hk.music.yahoo.com/album-album.html?albumid=31819
Vinkivan 2009-6-27 04:58:15 AM
今朝兔爸打電話嘈醒我話我知嗰陣, 我仲以為係發緊夢, 原來係真嘅, 真係可惜呀!!

快速發帖