Momo第3次...亦係最後一次覆診....^^
E生話佢都康復得好好la^^
打埋最後呢次針....唔洗再去覆診啦^^
哈哈...

搭緊輕鐵果陣....
Momo..突然..死都要衝個頭出黎....
果陣先至知道.......
原來Momo佢....好鐘意搭輕鐵....好鐘意望風景....hehe

好野...終於伸到個頭仔出黎喇 ^^

好野...終於伸到個頭仔出黎喇 ^^

出面好大雨咁啵......^^

出面好大雨咁啵......^^

如果可以出去同雨水玩遊戲就好啦 ^^

如果可以出去同雨水玩遊戲就好啦 ^^

唉.....一陣又要打針喇.....

唉.....一陣又要打針喇.....

兔仔怡v3v 2009-6-28 11:47:55 PM
MOMO...有冇好多哥哥姐姐用咸濕既眼神望你呀#^74^#
FATO_W 2009-6-28 11:49:45 PM
mimi你咁鐘意睇風景
不如姐姐帶你出街玩啦好無 #^74^#
wesky 2009-6-28 11:50:00 PM
搭輕鐵大膽左D
波波搭小巴巴士都會伸個頭出黎望風景架

http://mini-house.info/thread-4424-1-1.html
Monique_ho 2009-6-28 11:54:04 PM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-6-28 11:47 PM 發表
MOMO...有冇好多哥哥姐姐用咸濕既眼神望你呀#^74^#

野.....係囉.....好多人望住....
不過Momo好有性格....佢一於少理....
反而......佢Daddy Mammy就怕醜啦....
:014: 哈哈

有個小朋友.....係咁蚊住佢媽咪件衫...
「媽咪媽咪....果隻係咪兔仔黎嫁????」
哈哈問左兩次佢媽咪都唔彩佢....
:021::021:

Monique_ho 2009-6-28 11:56:45 PM
原帖由 wesky 於 2009-6-28 11:50 PM 發表
搭輕鐵大膽左D
波波搭小巴巴士都會伸個頭出黎望風景架

哈哈...
係囉....兔仔望風景果陣...
個樣好似好多心事咁....
hehe
:037:

Monique_ho 2009-6-29 12:01:46 AM
原帖由 fato_w 於 2009-6-28 11:49 PM 發表
mimi你咁鐘意睇風景

哈哈....
我地都密謀緊....等Momo好番之後...
帶佢去邊度散下步好呀 ^^
ms_babii 2009-6-29 12:21:11 AM
哈哈.0.
佢又係叫m0m0牙*0*
好可愛xdd
兔仔怡v3v 2009-6-29 12:22:22 AM
原帖由 fato_w 於 2009-6-28 11:49 PM 發表
mimi你咁鐘意睇風景

哎唷...
你太掛住MIMI喇...
佢係MOMO呀#^51^#
cordero 2009-6-29 09:56:32 AM
好可愛呀...珍珍一出街就好驚,一定唔敢四圍望
Jojo)) 2009-6-29 10:50:04 AM
咁怪嘅。。。我聽醫生話其實兔兔最鐘意就係留係屋企。兔兔係唔鐘意多出街嘅動物....................話舟車勞頓會令兔兔好唔自在。
點解MOMO可以咁嘆嘅?
Goody09 2009-6-29 11:11:38 AM
goody仔就唔會伸個頭咁簡單..佢直頭要跳出黎....搞到我出哂煙
Monique_ho 2009-6-29 12:20:25 PM
原帖由 cordero 於 2009-6-29 09:56 AM 發表
好可愛呀...珍珍一出街就好驚,一定唔敢四圍望

Momo第一次出街果陣都好驚咁ga....
哈哈...仲記得果次一番到屋企.....
佢就jaja林跳出黎呢番入自己個竇度......
淨係戊係度.....郁都唔郁成舊木咁....

hehe不過可能E+慣左就冇咁怕lu ^^
Monique_ho 2009-6-29 12:21:41 PM
原帖由 Jojo 於 2009-6-29 10:50 AM 發表
咁怪嘅。。。我聽醫生話其實兔兔最鐘意就係留係屋企。兔兔係唔鐘意多出街嘅動物....................話舟車勞頓會令兔兔好唔自在。
點解MOMO可以咁嘆嘅?

哈哈....
唔知呢....
不過Momo番到屋企都有少少暈車浪咁款....哈哈
抖左一陣...見到d糧....又好番晒...哈哈
:037:
Monique_ho 2009-6-29 12:24:16 PM
原帖由 Goody09 於 2009-6-29 11:11 AM 發表
goody仔就唔會伸個頭咁簡單..佢直頭要跳出黎....搞到我出哂煙

哈哈...
goody仔想快d出黎睇下見唔見到佢d朋友仔呀!!

快速發帖