話說今日唔使返工,就幫拖肥影相
開頭佢都好地地,仲好新奇係咁申個頭埋黎
跟住我係咁話:影相相。影相相
點知影唔夠幾張,佢就用個背x得住我= =

第一張:擺哂靚POSE

第一張:擺哂靚POSE

最後....

最後....

elvisli 2009-6-29 10:05:22 PM
你比好多糧兔兔食喎...食太多會唔健康
chocolate301 2009-6-29 10:07:12 PM
我兔兔都係叫拖肥呀~哈哈~!
monaaaa 2009-6-29 10:11:43 PM

回復 2# 的帖子

咁都比你發現左TIM:050:
我而家慢慢減緊量嫁啦
因為我想佢大個的淨係食草草
monaaaa 2009-6-29 10:13:44 PM

回復 3# 的帖子

你果隻係仔仔定女女呀?
我果隻我第一眼見到佢就覺得佢好似拖肥糖XD
我呢隻係寵物x利度買~好彩佢乜病痛都無:056:
chocolate301 2009-6-29 10:35:31 PM
原帖由 monaaaa 於 2009-6-29 10:13 PM 發表
你果隻係仔仔定女女呀?
我果隻我第一眼見到佢就覺得佢好似拖肥糖XD
我呢隻係寵物x利度買~好彩佢乜病痛都無:056:

我果隻係女仔o黎架~~#^51^#
寵物x利度買...真係好好彩喎!!
wesky 2009-6-29 10:56:58 PM
拖肥個 pat 好突出 :073:
佢幾大啊?? 餵咁多糧既?? 食緊咩草??
你買左邊部相機??
wm20472 2009-6-30 12:15:40 AM
淨係食草草又會唔夠營養, 你可以減至早晚一匙糧 (T糧 or A糧)

另外, 見你用2個廁所夾住草球, 而廁所又係網底, 可能令兔兔長期企係網面出現腳瘡, 小心~小心~
monaaaa 2009-6-30 10:14:34 AM

回復 6# 的帖子

女仔係咪會無咁惡死
次次放佢出黎玩,我都要用金精火眼睇實佢
只要一刻放鬆,佢就不知所蹤:050:
monaaaa 2009-6-30 10:17:14 AM

回復 7# 的帖子

佢個pat係好大嫁...果兜糧其實係佢一日份糧
其實得好少..因為好多碎左既糧係入面..好多粉粉
佢淨係食APD既2nd cut:056: 試過其他都比佢蚊哂出黎
BB囡 2009-6-30 10:38:06 AM
拖肥而家幾大呀
你頭像張相好bb呀
而家成熟左好多
拖肥同bb囡一樣一影佢就玩野..係咁走走走
唔影就停係到
MOURINHO 2009-6-30 10:53:04 AM
好得意~你有冇幫佢修下毛呀...拖肥有d似我肥oreo ...d毛一樣咁...我都幫佢修左毛毛...:053:
你果一日份量=我家2隻2天份量:056:
兔仔怡v3v 2009-6-30 11:37:15 AM
睇黎佢排出糧都幾大啵...
要用兩個廁所既@@
我其實都係好似你咁樣放個草架係廁所附近....
廁所都係同你一樣係網底...
如果佢唔係長時間企係廁所上面都唔係太大問題既(我個人覺得)
因為好多兔友都係用呢一款廁廁~
光之天使)) 2009-6-30 11:40:55 AM
其實如果你想幫佢戒糧呢~
你依家開始將你果兜糧1/3~1/3~1/3咁減就得架喇~
愈大愈難改變佢飲食習慣~

想完全戒晒既話,記得要比返菜菜佢地食~
補充返d營養~~

我家total都係完全戒左糧~依家淨係食草/每日有菜菜食~
光之天使)) 2009-6-30 11:41:48 AM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-6-30 11:37 AM 發表
睇黎佢排出糧都幾大啵...
要用兩個廁所既@@
我其實都係好似你咁樣放個草架係廁所附近....
廁所都係同你一樣係網底...
如果佢唔係長時間企係廁所上面都唔係太大問題既(我個人覺得)
因為好多兔友都係用呢一款廁廁 ...

total屋企都係咁set~
應該ok~
佢地都係食野先上去,食完又返落去攤~

快速發帖