CHIUPO=] 2009-7-2 06:19:31 PM
apd,因為由細食到大=]
small_tra 2009-7-2 07:41:16 PM
我多數買momi ga~!

都係睇果排邊種草靚~(oxbow&momi)~!

兔媽冇$買apd草~因我2隻大食豬一個月食1箱22lb o既草~!

如果買...兔媽破產都似..................

如果養一隻大食豬~都都會比apd啦......
ronniecheung 2009-7-2 08:32:41 PM
一半 momi 一半 oxbow, 其實食咗 momi d cc又大又靚, 但係想佢 keep 住兩隻都食, 是但一隻草唔靚都有另一隻搭救!
hh0 2009-7-3 12:27:31 AM
首選食momi, 因為多枝, momi唔靚就食oxbow, 2隻牌子都食既
但就食唔起apd 啦, 太貴同質素唔一定最好
Vinkivan 2009-7-3 12:51:48 AM
OXBOW... 睇咗好多資料都話呢個牌子唔錯, 而加拿大都唔多選擇, 所以就揀咗OXBOW~!!
otistou 2009-7-3 11:31:49 AM
nutrition expert
小糖^^ 2009-7-6 10:46:59 PM
small_tra 2009-7-6 10:49:29 PM
你要慢慢咁換丫~!

唔係佢唔食草就慘啦?!
helen_laam 2009-7-14 01:45:27 PM
你可以試買細包裝哥d呀~~
哥時我同小元由oxbow轉momi~~
我都係先買細包試~~
點知佢一食momi就愛上~~
反而唔"吼" oxbow lu~~
如果新草唔食都冇咁傷嘛~~
起碼只係細包~~
smallsuishan 2009-7-14 01:53:53 PM
HILL仔食 Mazuri
jasmineyth)) 2009-7-18 07:02:24 AM
MOMI...因為我冇$..
不過momi枝多..對牙仔好好~
logon 2009-7-18 10:44:38 PM
MOMI!
因為比起其他牌子多d粗枝同更香更鮮:053:
redbean 2009-7-19 01:57:56 AM
其實我唔係好識分d草靚唔靚
寵物店個人話apd會香d
兔仔會食多d
所以就買左apd
因為我隻 Kulu 都唔太食草,
唔敢轉其他
money 2009-7-19 04:09:55 PM
我家包包係食momi~~
chocolate301 2009-7-19 05:39:41 PM
apd...因為一開始食開~~
不過下個月拖肥就6個月...
應該會慢慢開始試下轉momi or oxbow!!
因為兔媽窮#^19^#

快速發帖